2021-02-17 09:30Lehdistötiedote

VÄHENNÄ ASUKERROSTEN MÄÄRÄÄ JA PYSY LÄMPIMÄNÄ UUDEN LADATTAVAN MILWAUKEE®-LÄMPÖALUSPAIDAN AVULLA

Uusi ALUSPAITA on suunniteltu käytettäväksi yksinään tai työvaatteiden alla. Siinä yhdistyvät työvaatteiden mukavuus ja JOHTAVAT Milwaukee®-lämpövaatetekniikat.

 

Monipuolista ja kokonaisvaltaista kehonlämmitystä varten lämmitetty WORKSKIN-aluspaita käyttää REDLITHIUM USB 3,0 Ah -akkua, jonka hiilikuitulämmityselementit jakavat lämmön tasaisesti rintaan ja yläselkään. Yhdellä kosketuksella toimivasta LED-säätimestä käyttäjä voi valita kahdesta lämpöasetuksesta ihanteellisen lämpötilan missä tahansa ympäristössä. Pikalämmitystoiminto tuottaa lämpöä kolme kertaa normaalitilaa nopeammin.

 

Aluspaidassa on kaksoisvuorattu polyesterisisus, fleecevuoratut käsivarret, raglanhihat ja saumattomat olkapäät. Lämmitetty WORKSKIN-aluspaita on keskipainoinen lämpöaluspaita, joka ei haittaa liikkumista ja on mukava käytössä.

 

MILWAUKEE® REDLITHIUM USB -lämpövaatteet ovat monikäyttöisiä, kestäviä, käteviä ja mukavia käyttää kylmissä olosuhteissa ja kaikissa ulkoympäristöissä. 

 

 

REDLITHIUM USB -lämpöaluspaita

Saatavilla koot S–2XL. 

 

Lisätietoja USB-ladattavasta lämpöaluspaidasta saat videosta. Lähimmän myymäläsi löydät osoitteesta www.milwaukeetool.fiTietoa meistä Milwaukee Tool

Jatkuvaa innovaatiota yli 95 vuoden ajan. Milwaukee Tool on ammattikäyttöön tarkoitettujen raskaan käytön sähkötyökalujen, tarvikkeiden ja käsityökalujen johtava valmistaja maailmanlaajuisesti. Siitä lähtien, kun yritys perustettiin vuonna 1924, Milwaukee Tool on johtanut alaa tuotteiden kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen. Milwaukee Tool on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä tarvikkeista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tool on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä.

Yhteystiedot

Viivi Pehto
Marketing Coordinator
Viivi Pehto
Alexander Flemming
Product Manager Nordic
Alexander Flemming

Aiheeseen liittyvät linkit