2021-01-26 12:00Lehdistötiedote

UUSI MILWAUKEE® PACKOUT™ YHTEENSOPIVA ALUEVALAISIN VALAISEE TYÖMAAN

Uusi VALAISIN tarjoaa käyttäjille koko päivän valAISTUKSEN ja latausvirRAN yhdellä ratkaisulla, joka on täysin yhteensopiva MILWAUKEE® PACKOUT -säilytysjärjestelmän TUOTTEIDEN kanssa.

 

M18 PACKOUT -aluevalaisin/laturi tuottaa 3000 lumenia TRUEVIEW-valoa, joka valaisee työmaan helposti. Valaistusasetusten täydellistä hallintaa varten valaisin on varustettu kolmella itsenäisellä kääntyvällä valaisimella, jotta käyttäjät voivat valita kohde- tai aluevalaistuksen välillä. Valotehon ja toiminta-ajan helppoa hallintaa varten valaisimessa on yhdeksän tilaa: kaikki valot, pääpaneeli, taka-/etuvalot sekä korkea, keski ja matala asetus.

Käytön helpottamiseksi valaisimessa on kaksoisjänniteominaisuus integroidulla vaihtovirtatulolla koko päivän käyttöä ja M18-akun latausta varten. Lisäksi M18 PACKOUT -aluevalaisimessa/laturissa on säilytyslokero pienten esineiden säilyttämistä varten ja 2,1 A USB-portti laitteiden lataamiseen. M18 REDLITHIUM 5,0 Ah -akku tarjoaa käyttäjille jopa 31 tunnin käyttöajan.

Helpon ja nopean kiinnitysmekanismin ansiosta M18 PACKOUT -aluevalaisin/laturi kulkee helposti mukana, kun se on pinottuna PACKOUT-säilytysjärjestelmässä. Valaisinta/laturia voidaan käyttää sekä PACKOUT-pinon päällä että sen ulkopuolella, mikä tekee siitä markkinoiden kannettavimman ja monipuolisimman työvalon.

Kestävyyden lisäämiseksi M18 PACKOUT -valaisin/laturi on IP54 pöly- ja vesitiivis.

Uusi M18 PACKOUT -aluevalaisin/laturi on täysin yhteensopiva koko M18-järjestelmän kanssa, joka tarjoaa yli 190 samalla akkujärjestelmällä toimivaa sähkötyökalua. 

 

 

Tekniset tiedot

 

M18 PACKOUT -aluevalaisin/laturi (M18 POALC-0)

  • Virtalähde: Akku tai verkkojännite
  • Valoteho (kaikki valaisinpäät): 3000 / 1500 / 1000 lumenia
  • Käyttöaika (kaikki valaisinpäät): 4 / 8 / 12 tuntia
  • Paino akun kanssa: 5,2 kg
  • Mitat: 43 mm x 25 mm x 22 mm

Lisätietoa M18 PACKOUT -aluevalaisimesta/laturista saat videosta. Lähimmän jälleenmyyjäsi löydät osoitteesta www.milwaukeetool.fi.Tietoa meistä Milwaukee Tool

Jatkuvaa innovaatiota yli 95 vuoden ajan. Milwaukee Tool on ammattikäyttöön tarkoitettujen raskaan käytön sähkötyökalujen, tarvikkeiden ja käsityökalujen johtava valmistaja maailmanlaajuisesti. Siitä lähtien, kun yritys perustettiin vuonna 1924, Milwaukee Tool on johtanut alaa tuotteiden kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen. Milwaukee Tool on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä tarvikkeista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tool on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä.

Yhteystiedot

Viivi Pehto
Marketing Coordinator
Viivi Pehto
Alexander Flemming
Product Manager Nordic
Alexander Flemming

Aiheeseen liittyvät linkit