2020-08-18 10:01Lehdistötiedote

UUSI MILWAUKEE® M18 FUEL™ -RUNKONAULAIN LAUKAISEE JOPA 700 NAULAA YHDELLÄ AKUN LATAUKSELLA

Nämä runkonaulaimet jaksavat upottaa nauloja monenlaisiin puutYYPPEIHIN ja voivat LAUKAISTA jopa kolme naulaa sekunnissa ilman kaasupatruunoita.

 

 

”Käyttäjät ovat kaivanneet akkukäyttöistä MILWAUKEE®-runkonaulainta jo vuosia. Emme kuitenkaan halunneet tuoda markkinoille heikkotehoista tuotetta, joten jatkoimme tekniikan kehittämistä, kunnes ratkaisusta tuli todella mullistava”, Milwaukee Toolin Product Manager Gustav Olsson sanoo.

 

”Tänä vuonna voimme viimeinkin ylpeinä esitellä ensimmäisen akkukäyttöisen runkonaulaimemme. Tätä runkonaulainta kannatti odottaa: se toimii ilman kaasupatruunoita, jaksaa upottaa nauloja koviinkin materiaaleihin ja sen naulausnopeus on erittäin korkea!”, Gustav Olsson sanoo.

 

Luokkansa tehokkain M18 FUEL -runkonaulain upottaa naulat haastaviinkin materiaaleihin. Naulausnopeus on yhtä korkea kuin paineilmatuotteissa. Naulaimet ovat kätevän kokoisia ja sopivan keveitä. Valinnaiseen suureen naulamakasiiniin mahtuu kaksi naulakampaa.

 

Ilman kaasupatruunoita toimivat naulaimet ovat hiiliharjattoman POWERSTATE-moottorin ansiosta pitkäikäisiä ja toimivat luotettavasti myös vaikessa käyttökohteissa. Niitä ei myöskään tarvitse puhdistaa ja huoltaa jatkuvasti. Työkalu pystyy ampumaan jopa kolme naulaa sekunnissa, joten tuottavuus on taattu.

Uusi M18 FUEL -runkonaulain on täysin yhteensopiva kaikkien M18-tuotevalikoimaan kuuluvien yli 165 samaa akkujärjestelmää käyttävän sähkötyökalun kanssa.

 

Tekniset tiedot
 

M18 FUEL -runkonaulain (M18 FFN-502C)

  • Naulan halkaisija: 2,9–3,32 mm
  • Naulan tyyppi: 50–90 mm
  • Lippaan kapasiteetti (kpl): 51
  • Paino akun kanssa: 5,1 kg
  • 700 naulaa yhdellä latauksella käytettäessä 5,0 Ah:n REDLITHIUM™-akkua
  • Kerta- ja sarjalaukaisutoiminnot
  • Tyhjän laukaisun esto, vyöpidike, LED-työvalo, naulauskärkisuojus

 

Mukana toimitetaan kaksi 5,0 Ah:n M18REDLITHIUM -akkua, M12- ja M18-pikalaturi ja varustelaatikko.


*Saatavana myös ilman akkuja ja laturia

 

Lisävarusteet:

 

M18 FUEL -runkonaulaimen suurempi naulamakasiini (4932471605)

 

  • Lippaan kapasiteetti (kpl): 93
  • Naulan tyyppi: 50–90 mm
  • Naulan halkaisija: 2,9–3,32 mm

 

Lisätietoja M18 FUEL-runkonaulaimesta saat videosta. Lähimmän myymälän löydät osoitteesta www.milwaukeetool.fi


Aiheet: M18™

Tietoa meistä Milwaukee Tool

Jatkuvaa innovaatiota yli 95 vuoden ajan. Milwaukee Tool on ammattikäyttöön tarkoitettujen raskaan käytön sähkötyökalujen, tarvikkeiden ja käsityökalujen johtava valmistaja maailmanlaajuisesti. Siitä lähtien, kun yritys perustettiin vuonna 1924, Milwaukee Tool on johtanut alaa tuotteiden kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen. Milwaukee Tool on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä tarvikkeista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tool on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä.

Yhteystiedot

Viivi Pehto
Marketing Coordinator
Viivi Pehto
Gustav Olsson
Trade Product Manager Milwaukee
Gustav Olsson