2020-08-26 08:01Lehdistötiedote

UUSI MILWAUKEE® M18™ -LATURI LATAA KAKSI AKKUA YLI KOLME KERTAA AIEMPIA RATKAISUJA NOPEAMMIN

Uusi M18-MULTIlaturi lataa kaksi akkua yli kolme kertaa Milwaukee®-vakiolatureita nopeammin ja on täysin yhteensopiva M18-järjestelmän kanssa.

 

Laturi on yhteensopiva kaikkien MILWAUKEE® M18-akkujen kanssa. Uudella laturilla voidaan ladata kaksi akkua nopeasti samaan aikaan yhdestä pistorasiasta, joten työmaalle ei enää tarvitse ottaa mukaan useampaa laturia. REDLINK-elektroniikan avulla uusi laturi optimoi latausnopeuden akun tyypin ja lämpötilan perusteella. Siten se hakee parhaan kompromissin latausajan ja akun käyttöiän välillä.

 

MILWAUKEE® pyrkii maksimoimaan tuottavuuden tuomalla markkinoille aina vain enemmän akkukäyttöisiä ratkaisuja. M18-multilaturi antaa M18-käyttäjille uuden keinon lyhentää latausaikoja ja saada enemmän aikaan.

 

Tekniset tiedot

M18™ -multilaturi (M18 DFC) lataa samanaikaisesti

  • 2 x M18™ REDLITHIUM™ 2,0 Ah / 4,0 Ah / 5,0 Ah / 6,0 Ah / 9,0 Ah -akut latautuvat 26 / 47 / 59 / 68 / 95 minuutissa tai jopa nopeammin
  • 2 x M18™ HIGH OUTPUT™ REDLITHIUM™ 3,0 Ah / 5,5 Ah / 8,0 Ah / 12,0 Ah -akut latautuvat 35 / 60 / 87 / 130 minuutissa tai jopa nopeammin

Lisätietoja M18-multilaturista ja lähimmän myymälän löydät osoitteesta www.milwaukeetool.fi


Aiheet: M18™

Tietoa meistä Milwaukee Tool

Jatkuvaa innovaatiota yli 95 vuoden ajan. Milwaukee Tool on ammattikäyttöön tarkoitettujen raskaan käytön sähkötyökalujen, tarvikkeiden ja käsityökalujen johtava valmistaja maailmanlaajuisesti. Siitä lähtien, kun yritys perustettiin vuonna 1924, Milwaukee Tool on johtanut alaa tuotteiden kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen. Milwaukee Tool on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä tarvikkeista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tool on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä.

Yhteystiedot

Viivi Pehto
Marketing Coordinator
Viivi Pehto
Henrik Nielsen
Trade Product Manager Milwaukee
Henrik Nielsen

Aiheeseen liittyvät tiedostot