2020-04-21 12:19Lehdistötiedote

UUSI MILWAUKEE® M18™ -KAAPELIKENKÄPURISTIN HELPOTTAA PURISTAMISTA

AUTO DISTANCE CONTROL -TEKNOLOGIAA KÄYTTÄVÄ TYÖKALU HAVAITSEE KOSKETUKSEN LIITTIMEEN JA PURISTAA KAIKENKOKOISET LIITTIMET OIKEALLA PAINEELLA. MULLISTAVA TEKNIIKKA TUOTTAA IHANTEELLISEN JA TASALAATUISEN LOPPUTULOKSEN VAIN YHDELLÄ PURISTUKSELLA 10–300 MM2 LIITTIMIIN.

Markkinoilla on aiemmin ollut yhden ja neljän pisteen muotittomia puristustyökaluja, joilla molemmilla on omat rajoituksensa:

  • Yhden pisteen työkalut sopivat moneen käyttökohteeseen, mutta leveän pesän ja suurten puristimien takia pienet ja keskisuuret liittimet voivat puristua muodottomiksi.
  • Neljän pisteen työkalut tuottavat paremman puristusjäljen, mutta ne edellyttävät useita puristuskertoja liitintä kohden ja hampaat murtuvat herkästi, jos liitin ei ole juuri sopivassa kulmassa.

”Käyttäjät ansaitsevat paremman ja yksinkertaisemman ratkaisun, joka yhdistää kummankin vaihtoehdon parhaat puolet. Sitä varten hyödynsimme osaamistamme kaapelien puristamisesta uudenlaisella tavalla. Siten onnistuimme luomaan autonomisen etäisyyslähtöisen puristusratkaisun”, Milwaukee Toolin Nordic Product Manager Henrik Nielsen sanoo.

Auto Distance Control -teknologia yhdistää lineaarisen etäisyysanturin ja lineaarisen koodatun juntan. Ne mittavat jatkuvasti sekä puristusetäisyyttä että painetta. Teknologian ansiosta työkalu huomaa välittömästi kosketuksen liittimeen, mittaa sen ulkohalkaisijan ja koon sekä laskee tarvitun puristusetäisyyden. Kun määritetty etäisyys on saavutettu, työkalu varmistaa, että puristus tapahtuu oikealla paineella, ja ilmoittaa vihreän valon avulla välittömästi puristuksen onnistumisesta. Työkalu tallentaa kaikki puristukset ONE-KEY™-sovelluksen kautta.

Parasta tässä tekniikassa on, että se toimii taustalla. Kaikki tapahtuu samaan aikaan ja hetkessä ilman, että käyttäjän tarvitsisi lopettaa, hidastaa, muuttaa asetuksia tai tehdä mitään muutakaan, mitä muotittomien työkalujen kanssa ei tavallisestikaan tarvitsisi tehdä. Se on aidosti mutkattomin tapa puristaa”, Henrik Nielsen sanoo.

Kevyessä ja jopa 300 mm2 liittimiä puristavassa hydraulisessa ja muotittomassa M18™ FORCE LOGIC™ -puristustyökalussa on suora runko ja 180 astetta kääntyvä pää. Täysin koteloitu ja nopeatoiminen hydraulinen pumppu kykenee puristamaan kunkin liittimen kertakäsittelyllä. 2,0 Ah:n M18™ REDLITHIUM™-ION -akku mahdollistaa jopa 90 puristusta yhdellä akun latauksella. Ennen puristusta suoritettava akkutarkistus estää puristuksen aloittamisen, jos työkalun akun varaus ei riitä tekemään sitä valmiiksi.

Uusi hydraulinen M18™ FORCE LOGIC™ -kaapelikenkäpuristustin on täysin yhteensopiva kaikkien M18™-tuotevalikoimaan kuuluvien 165 samaa akkujärjestelmää käyttävän sähkötyökalun kanssa.

Tekniset tiedot

Hydraulinen M18™ FORCE LOGIC™ -kaapelikenkäpuristustin (M18 HDCT-202C)

  • Puristusalue (liittimet): 10–300 mm2
  • Puristuskertoja yhdellä akun latauksella (2,0 Ah): jopa 90 puristusta
  • Paino akun kanssa: 4,5 kg

Mukana toimitetaan kaksi 2,0 Ah:n M18™ REDLITHIUM™-ION -akkua, M18™- ja M12™-laturi ja varustelaatikko.

Lisätietoja hydraulisesta muotittomasta M18™ FORCE LOGIC™ -puristustyökalusta saat videosta. Lähimmän myymälän löydät osoitteesta www.milwaukeetool.fi


Aiheet: M18™

Tietoa meistä Milwaukee Tool

Jatkuvaa innovaatiota yli 95 vuoden ajan. Milwaukee Tool on ammattikäyttöön tarkoitettujen raskaan käytön sähkötyökalujen, tarvikkeiden ja käsityökalujen johtava valmistaja maailmanlaajuisesti. Siitä lähtien, kun yritys perustettiin vuonna 1924, Milwaukee Tool on johtanut alaa tuotteiden kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen. Milwaukee Tool on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä tarvikkeista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tool on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä.

Yhteystiedot

Viivi Pehto
Marketing Coordinator
Viivi Pehto
Henrik Nielsen
Trade Product Manager Milwaukee
Henrik Nielsen