2021-04-12 09:00Lehdistötiedote

UUSI MILWAUKEE®-KAULURI TARJOAA SUOJAA KOKO PÄIVÄKSI

KOSTEUTTA SIIRTÄVÄSTÄ JA HENGITTÄVÄSTÄ KEVYEN POLYESTERIN JA SPANDEXIN SEKOITUKSESTA VALMISTETTU KAULURI ON SUUNNITELTU PITÄMÄÄN KÄYTTÄJÄT KUIVINA JA OLON MUKAVANA KOKO PÄIVÄN AJAN. LISÄKSI TUOTTEESSA ON HYÖDYNNETTY UPF 50+ -AURINKOSUOJAUSTEKNIIKKAA.

Kauluria voi käyttää kasvosuojuksena, otsanauhana, niskasuojana tai muunlaisena ratkaisuna. Kaulurin voi pestä ja kuivata koneessa. Värivaihtoehtoja on kaksi: harmaa ja punainen. Yksi koko sopii useimmille.

 

 

Valikoima

  • NGFM-R – punainen: 4933478780
  • NGFM-G – harmaa: 4933478766

 

Lisätietoja uudesta työvaatevalikoimasta ja lähimmän myymäläsi löydät osoitteesta www.milwaukeetool.fiTietoa meistä Milwaukee Tool

Jatkuvaa innovaatiota yli 95 vuoden ajan. Milwaukee Tool on ammattikäyttöön tarkoitettujen raskaan käytön sähkötyökalujen, tarvikkeiden ja käsityökalujen johtava valmistaja maailmanlaajuisesti. Siitä lähtien, kun yritys perustettiin vuonna 1924, Milwaukee Tool on johtanut alaa tuotteiden kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen. Milwaukee Tool on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä tarvikkeista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tool on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä.

Yhteystiedot

Viivi Pehto
Marketing Coordinator
Viivi Pehto
Alexander Flemming
Product Manager Nordic
Alexander Flemming

Aiheeseen liittyvät tiedostot

Aiheeseen liittyvät linkit