2021-03-09 08:00Lehdistötiedote

UUSI M18 FUEL™ PACKOUT™ -IMURI ON TEHOKAS JA MONIPUOLINEN

Tehokkaalla M18 FUEL PACKOUT -märkä-/ kuivaimurilla erilaisten materiaalien puhdistamisen käy nopeasti.

 

M18 FUEL™ PACKOUT™ -märkä-/kuivaimuri hyödyntää kolmea ainutlaatuista MILWAUKEE®-innovaatiota: hiiliharjatonta POWERSTATE™-moottoria, REDLITHIUM™-akkua ja REDLINK PLUS™ -elektroniikkaa. Hiiliharjattoman POWERSTATE-moottorin ansiosta imuri imee tehokkaasti yleisimmät työmailla esiintyvät märät ja kuivat roskat sisäänsä, jolloin työntekijä pääsee nopeati jatkamaan töitään. M18™ REDLITHIUM™ HIGH OUTPUT™ 8,0 Ah -akulla imurin käyttöaika on jopa 30 minuuttia suurella ja yli 50 minuuttia pienellä teholla.

 

Helpon ja nopean kiinnitysmekanismin ansiosta M18 FUEL™ PACKOUT™ -imurin saa otettua nopeasti käyttöön, kun se on asetettu PACKOUT™-säilytysjärjestelmään tai sen päälle. Helppokäyttöisyyttä varten imuria voidaan käyttää sekä osana PACKOUT™-järjestelmää että itsenäisesti. Se tekee siitä kannettavimman ja monipuolisimman markkinoilla olevan märkä-/kuivapuhdistusratkaisun.

 

Pölyn ja mikrohiukkasten optimaalisen keräyksen varmistamiseksi pölynimuriin sisältyy HEPA-suodatin. HEPA-suodatin on pestävissä ja yhteensopiva kaikkien kolmen MILWAUKEE®-märkä-/kuivaimurin kanssa: uusi M18 FUEL™ PACKOUT™ -märkä-/kuivaimuri, M12 FUEL™ -märkä-/kuivaimuri ja kompakti M18 FUEL™ -märkä-/kuivaimuri. Mukana toimitetaan sähkötyökalusovitin, jonka avulla pöly voidaan imuroida tehokkaasti muista sähkötyökaluista.

 

 

Tekniset tiedot

M18 FUEL™ PACKOUT™ -märkä/-kuivaimuri (M18 FPOVCL-0)

  • Ilmansyöttönopeus: 1416 l/min
  • Imuteho: 117 m/bar
  • Äänitaso: 87 db(A)
  • Säiliön tilavuus, kuiva: 9,5 l
  • Letkun halkaisija: 41 mm
  • Paino akun kanssa: 5,6 kg (2,0 Ah akulla)

Mukana toimitetaan joustava letku, HEPA-suodatin, rakosuulake, monitoimisuulake ja sähkötyökalusovitin (DEK26).

 

Lisätietoja M18 FUEL™ PACKOUT™ -märkä-/kuivaimurista saat videosta. Lähimmän myymäläsi löydät osoitteesta www.milwaukeetool.fiTietoa meistä Milwaukee Tool

Jatkuvaa innovaatiota yli 95 vuoden ajan. Milwaukee Tool on ammattikäyttöön tarkoitettujen raskaan käytön sähkötyökalujen, tarvikkeiden ja käsityökalujen johtava valmistaja maailmanlaajuisesti. Siitä lähtien, kun yritys perustettiin vuonna 1924, Milwaukee Tool on johtanut alaa tuotteiden kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen. Milwaukee Tool on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä tarvikkeista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tool on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä.

Yhteystiedot

Viivi Pehto
Marketing Coordinator
Viivi Pehto
Gustav Olsson
Trade Product Manager Milwaukee
Gustav Olsson

Aiheeseen liittyvät linkit