2021-02-03 07:30Lehdistötiedote

UUSI KOMPAKTI M18 FUEL™ -IMURI ON ERITTÄIN SUORITUSKYKYINEN JA ÄÄRIMMÄISEN MONIPUOLINEN

Kompakti M18 FUEL -imuri imee jopa 50 % pidempään kuin monet muut markkinoilla olevat akkukäyttöiset kompaktit imurit. Siinä on ainutlaatuinen kaksivaiheinen roskanerittelytoiminto, joka takaa tehokkaan siivouksen.

 

Kuivalle työmaajätteelle optimoitu kompakti M18 FUEL -imuri on varustettu hiiliharjattomalla POWERSTATE-moottorilla, ja se on ihanteellinen pienten alueiden ja kohteiden puhdistamiseen. Imurissa on siivoamista tehostava kaksivaiheinen roskanerittelytoiminto. Se erittelee pienet ja suuret roskat säiliön sisällä ennen niiden kulkua suodattimen läpi, jotta imuteho säilyy tasaisen hyvänä.

 

Ammattilaisten on pystyttävä siivoamaan monenlaisia ympäristöjä niin maan tasolla, ahtaissa paikoissa, vyötärön tasolla kuin pään yläpuolellakin. Kompakti M18 FUEL -imuri on varustettu erityisillä ratkaisuilla, kuten sähkötoimisella lattiasuulakkeella, lattiasuulakkeella, harjasuulakkeella, monitoimisuulakkeella ja joustavalla rakosuulakkeella. Siten se selviytyy monenlaisista siivoustehtävistä. Pölyn ja mikrohiukkasten optimaalisen keräyksen varmistamiseksi pölynimurissa on pestävä HEPA-suodatin ja vaahtomateriaaliesisuodatin.

 

M18 REDLITHIUM 5,0 Ah -akulla imurin käyttöaika on jopa 18 minuuttia korkealla ja 28 minuuttia matalalla teholla.

 

Uusi kompakti M18 FUEL -imuri on osa M18-järjestelmää, johon kuuluu tällä hetkellä yli 190 samaa akkujärjestelmää käyttävää sähkötyökalua.

 

 

Tekniset tiedot

Kompakti M18 FUEL -imuri (M18 FCVL-0)

  • Ilmatilavuusvirta: 764 l/min
  • Imuteho: 184 mbar
  • Säiliön tilavuus: 0,95 l
  • Letkun halkaisija: 40 mm
  • Letkun pituus: 0,5–1,2 m
  • Paino akun kanssa: 4,5 kg


Mukana toimitetaan jatkovarsi, sähkökäyttöinen lattiasuulake, lattiasuulake, joustava letku, rakosuulake, monitoimisuulake, harjasuulake, lisävarustepidike, HEPA-suodatin ja vaahtomateriaaliesisuodatin.

*Akut myydään erikseen

 

Lisätietoja kompaktista M18 FUEL -imurista saat videosta. Lähimmän myymälän löydät osoitteesta www.milwaukeetool.fi


Aiheet: M18™

Tietoa meistä Milwaukee Tool

Jatkuvaa innovaatiota yli 95 vuoden ajan. Milwaukee Tool on ammattikäyttöön tarkoitettujen raskaan käytön sähkötyökalujen, tarvikkeiden ja käsityökalujen johtava valmistaja maailmanlaajuisesti. Siitä lähtien, kun yritys perustettiin vuonna 1924, Milwaukee Tool on johtanut alaa tuotteiden kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen. Milwaukee Tool on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä tarvikkeista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tool on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä.

Yhteystiedot

Viivi Pehto
Marketing Coordinator
Viivi Pehto
Gustav Olsson
Trade Product Manager Milwaukee
Gustav Olsson

Aiheeseen liittyvät linkit