2021-03-17 11:00Lehdistötiedote

UUSI KOMPAKTI M12 FUEL™ -KETJUSAHA TOIMII TEHOKKASTI AHTAISSA PAIKOISSA

HATCHET-KETJUsaha on kätevä ja helposti hallittava. Sen teho riittää jopa 75 mm paksuisen kovan puun SAHAAMISEEN. Yhdellä M12™ 4,0 Ah -akun latauksella voiDAAN tehdä jopa 120 SAHAUSTA 50 mm paksuiseen tammeen.

 

"Moottorisahat ovat tyypillisesti paras ratkaisu kovan puun sahaamiseen, mutta niillä on vaikea päästä ahtaisiin paikkoihin hallitusti", Milwaukee Toolin Product Manager Alexander Flemming sanoo.

 

"Alle 2,3 kg:n painoista ja kompaktia M12 FUEL™ HATCHET™ -ketjusahaa on helppo hallita eikä se rasita käyttäjää niin paljon kuin painavammat vaihtoehdot. Lisäksi vaativat työt onnistuvat tällä sahalla jopa viisi kertaa nopeammin kuin käsisahalla", Alexander Flemming sanoo.

 

Muiden M12 FUEL -tuotteiden tavoin HATCHET™ hyödyntää kolmea ainutlaatuista MILWAUKEE® -innovaatiota: hiiliharjatonta POWERSTATE™-moottoria, REDLITHIUM™-akkua ja REDLINK PLUS™ -elektroniikkaa.

 

Hiiliharjattoman POWERSTATE-moottorin teho riittää myös erityisen kovan puun sahaamiseen. REDLINK PLUS -elektroniikka parantaa sahan ja akun välistä tiedonsiirtoa ja parantaa siten suorituskykyä, suojausta ja tuottavuutta. Säädeltävän nopeuskytkimen avulla käyttäjä voi kontrolloida nopeutta täydellisesti. HATCHET-ketjusaha sahaa jopa 120 sahausta 50 mm tammeen yhdellä M12 REDLITHIUM 4,0 Ah -akulla.

 

M12 FUEL HATCHET on varustettu 15 cm (6”) Oregon®-laipalla ja -ketjulla. Ketjun jokaisessa nivelessä on leikkuri, toisin kuin tavallisissa ketjuissa, joissa leikkuri on joka toisessa nivelessä. Se takaa puhtaat sahaukset ja vähäisen tärinän. Työkalussa on myös automaattinen voitelulaite, helppokäyttöinen ketjun kiristin, metallinen kuorituki ja säilytystila avaimelle.

 

Uusi M12 FUEL HATCHET -ketjusaha on täysin yhteensopiva kaikkien M12-tuotevalikoimaan kuuluvien ja samaa akkujärjestelmää käyttävien yli 90 sähkötyökalun kanssa.

 

 

Tekniset tiedot

 

M12 FUEL HATCHET -ketjusaha (M12 FHS-602X)

 • Nopeus: 5 m/s
 • Ketjun paksuus: 1,1 mm
 • Ketjun jako: 9,5 mm
 • Paino akun kanssa: 2,3 kg
 • Voitelu: automaattinen
 • 15 cm:n Oregon®-laippa ja -ketju
 • Full House -ketju
 • Helppokäyttöinen ketjunkiristin
 • Metallinen kuorituki
 • Säädeltävä nopeuskytkin
 • Säilytyspaikka avaimelle

Mukana toimitetaan kaksi M12 REDLITHIUM™ 6,0 Ah -akkua, M12™-laturi, 6” Oregon®-laippa ja -ketju, tuppi, avain ja HD-laatikko.

 

*Saatavana myös ilman akkuja ja laturia.

 

Lisätietoja uudesta M12 FUEL HATCHET -ketjusahasta saat videosta. Lähimmän myymäläsi löydät osoitteesta www.milwaukeetool.fi


Aiheet: M12™

Tietoa meistä Milwaukee Tool

Jatkuvaa innovaatiota yli 95 vuoden ajan. Milwaukee Tool on ammattikäyttöön tarkoitettujen raskaan käytön sähkötyökalujen, tarvikkeiden ja käsityökalujen johtava valmistaja maailmanlaajuisesti. Siitä lähtien, kun yritys perustettiin vuonna 1924, Milwaukee Tool on johtanut alaa tuotteiden kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen. Milwaukee Tool on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä tarvikkeista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tool on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä.

Yhteystiedot

Viivi Pehto
Marketing Coordinator
Viivi Pehto
Alexander Flemming
Product Manager Nordic
Alexander Flemming

Aiheeseen liittyvät linkit