2020-04-15 12:15Lehdistötiedote

UUSI KÄTEVÄ JA KOMPAKTI MILWAUKEE® M12 FUEL™ -SUORAHIOMAKONE

UUSI KOLMEN KIERROSLUKUASETUKSEN TYÖKALU KORVAA PAINEILMAKÄYTTÖISET SUORAHIOMAKONEET. SEN ANSIOSTA HANKALIA LETKUJA JA KOMPRESSOREITA EI TARVITA.

90 asteen M12 FUEL™ -suorahiomakoneen lanseeraus mullisti markkinat ja ylitti käyttäjien odotukset. Se oli markkinoiden ensimmäinen 90 asteen akkukäyttöinen suorahiomakone”, Milwaukee Toolin Nordic Product Manager Henrik Nielsen sanoo.

Nyt laajennamme tuotevalikoimaamme tässä tuotekategoriassa esittelemällä M12 FUEL™ -suorahiomakoneen, joka on 20 prosenttia yleisimpiä hiomakoneita tehokkaampi”, Henrik Nielsen sanoo.

Muiden M12 FUEL™ -tuotteiden tavoin uusi työkalu hyödyntää kolmea ainutlaatuista MILWAUKEE®-innovaatiota: hiiliharjatonta POWERSTATE™-moottoria, REDLITHIUM™-akkua ja REDLINK PLUS™ -elektroniikkaa. Siten sen hiomanopeus ja -teho on paineilmakäyttöisiä vaihtoehtoja suurempi.

Uuden hiomakoneen kolmen kierroslukuasetuksen ja nopeatoimisen nopeussäätimen ansiosta työkalua on helppo hallita. Akkukäyttöisyyden ansiosta myöskään kompressoreita ja letkuja ei tarvita.

Uusi M12 FUEL™ ¼” -suorahiomakone on osa akkukäyttöisten työkalujen M12™-järjestelmää. Se on markkinoiden laajin pienten työkalujen järjestelmä, jossa on keskitytty kestävyyteen, tehokkuuteen ja pienikokoisuuteen. Tällä hetkellä M12™-järjestelmässä on yli 80 samaa akkujärjestelmää käyttävää työkalua.

Tekniset tiedot

M12 FUEL™ -suorahiomakone (M12 FDGS-422B)

  • Kolme kierroslukuasetusta
  • Kierrosluku: 0–10 000/15 000/21 000
  • Istukan koko: 6 ja 8 mm
  • Paino akun kanssa: 0,75 kg (2,0 Ah) / 0,94 kg (4,0 Ah)

Mukana toimitetaan yksi M12™ REDLITHIUM™ 2,0 Ah -akku, yksi M12™ REDLITHIUM™ 4,0 Ah -akku, M12™-laturi ja työkalupussi.

*Saatavana myös ilman akkuja ja laturia.

Lisätietoja M12 FUEL™ -suorahiomakoneesta saat videosta. Lähimmän myymälän löydät osoitteesta www.milwaukeetool.fi


Aiheet: M12™

Tietoa meistä Milwaukee Tool

Jatkuvaa innovaatiota yli 95 vuoden ajan. Milwaukee Tool on ammattikäyttöön tarkoitettujen raskaan käytön sähkötyökalujen, tarvikkeiden ja käsityökalujen johtava valmistaja maailmanlaajuisesti. Siitä lähtien, kun yritys perustettiin vuonna 1924, Milwaukee Tool on johtanut alaa tuotteiden kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen. Milwaukee Tool on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä tarvikkeista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tool on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä.

Yhteystiedot

Viivi Pehto
Marketing Coordinator
Viivi Pehto
Henrik Nielsen
Trade Product Manager Milwaukee
Henrik Nielsen