2021-06-15 07:15Lehdistötiedote

UUDET VETOLAATIKOLLISET MILWAUKEE® PACKOUT™ -TYÖKALUPAKIT OVAT SAAPUNEET

MILWAUKEE® PACKOUT™ -TYÖKALUPAKIT OVAT ÄÄRIMMÄISEN KESTÄVIÄ JA PITKÄIKÄISIÄ. HELPPOKÄYTTÖISTEN JA KÄTEVIEN LAATIKOIDEN ANSIOSTA AIKAA EI MENE HUKKAAN TYÖMAALLA.

 

Saatavana on kahden ja kolmen vetolaatikon vaihtoehto. Molemmissa malleissa on teräskuulalaakerit, mitkä kestävät jopa 11 kg painon laatikkoa kohden sekä kehittynyt lukitustanko (mikä voidaan lukita myös riippulukolla), mikä estää laatikoiden avautumisen kuljetuksen aikana.

 

Kunkin laatikon mukana toimitetaan pikasäädettävät tilanjakajat, joiden avulla käyttäjät voivat organisoida työkalunsa ja lisävarusteensa juuri haluamallaan tavalla. PACKOUT™-järjestelmän kestävän rakenteen ansiosta painokapasiteetti on 22 kg. Metallivahvistetut kulmat ja iskuja kestävä polymeerirakenne takaavat äärimmäisen kestävyyden. 

 

 

Vetolaatikolliset MILWAUKEE® PACKOUT™ -työkalupakit

Lisätietoja MILWAUKEE® PACKOUT™ -tuotevalikoiman uusista tuotteista saat videosta. Lähimmän jälleenmyyjäsi löydät osoitteesta www.milwaukeetool.fi

 Tietoa meistä Milwaukee Tool

Jatkuvaa innovaatiota yli 95 vuoden ajan. Milwaukee Tool on ammattikäyttöön tarkoitettujen raskaan käytön sähkötyökalujen, tarvikkeiden ja käsityökalujen johtava valmistaja maailmanlaajuisesti. Siitä lähtien, kun yritys perustettiin vuonna 1924, Milwaukee Tool on johtanut alaa tuotteiden kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen. Milwaukee Tool on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä tarvikkeista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tool on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä.

Yhteystiedot

Viivi Pehto
Marketing Coordinator
Viivi Pehto
Rasmus Grøndahl
Trade Product Manager Milwaukee Handtools
Rasmus Grøndahl

Aiheeseen liittyvät linkit