2021-09-15 07:00Lehdistötiedote

UUDET SANGALLISET KORVATULPAT

SANGALLISET MILWAUKEE®-KORVATULPAT SUOJAAVAT TYÖNTEKIJÖIDEN KUULOA TUOTTAVUUDESTA TINKIMÄTTÄ. KORVATULPAT OVAT ÄÄRIMMÄISEN KESTÄVät JA MUKAVAT.

 

MILWAUKEE® tarjoaa ammattikäyttäjille monenlaisia ensiluokkaisia henkilösuojaimia. Uutena mukaan ovat tulleet sangalliset korvatulpat, jotka on suunniteltu jatkuvaan työmaakäyttöön.

Matalaprofiilinen sanka on EN 352-2 -sertifioitu, joten se istuu varmasti käyttäjän päähän. Sitä on helppo säätää ja kääntää käytön aikana – sangan voi asettaa pään yläpuolelle, leuan alle ja niskan taakse.

Innovatiivinen MILWAUKEE® -muotoilu takaa erinomaisen käyttökokemuksen, mukavuuden ja suojan huolimatta siitä, kuinka usein päivän aikana korvatulppien asentoa muutetaan.

Sangallisissa korvatulpissa on vaihdettavat tasaiset tai uritetut korvatyynyt. Ne on suunniteltu suojaamaan käyttäjiä vaaralliselta työmaamelulta. Uritetut korvatyynyt on suunniteltu sulahtamaan korvaan helposti. Niiden avulla käyttäjät voivat jatkaa työskentelyä nopeasti, ja niiden Single Number Rating* (SNR) on 32 dB. Tasaiset korvatyynyt on muotoiltu kartiomaiseksi, jotta ne sopivat korvakäytävään. Pehmeä ja miellyttävä vaahtomuovimateriaali laajenee nopeasti ja sulkeutuu tiiviisti. SNR-arvo on 33 dB.

 

MILWAUKEE®-kuulonsuojaimet

- Sangalliset korvatulpat, 4932478135 – UUTUUS!

- Vaihdettavat uritetut TPR-korvatyynyt, 4932478549 – UUTUUS!

- Vaihdettavat tasaiset vaahtomuovikorvatyynyt, 4932478550UUTUUS! 

 

Lisätietoja MILWAUKEE®-henkilösuojaimista ja niiden käytöstä löydät osoitteesta www.milwaukeetool.eu/range/ppe/.Tietoa meistä Milwaukee Tool

Jatkuvaa innovaatiota yli 95 vuoden ajan. Milwaukee Tool on ammattikäyttöön tarkoitettujen raskaan käytön sähkötyökalujen, tarvikkeiden ja käsityökalujen johtava valmistaja maailmanlaajuisesti. Siitä lähtien, kun yritys perustettiin vuonna 1924, Milwaukee Tool on johtanut alaa tuotteiden kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen. Milwaukee Tool on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä tarvikkeista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tool on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä.

Yhteystiedot

Viivi Pehto
Marketing Coordinator
Viivi Pehto
Henrik Nielsen
Trade Product Manager Milwaukee
Henrik Nielsen

Aiheeseen liittyvät tiedostot

Aiheeseen liittyvät linkit