2021-05-27 07:00Lehdistötiedote

UUDET MILWAUKEE®-RÄIKKÄAVAIMET OVAT ERITTÄIN NOPEITA JA TAKAAVAT TUOTTAVUUDEN

1/4" ja 3/8” räikKÄAVAIMET takaavat erinomaisen tuottavuuden. Niiden nopeus on 450 kierrosta minuutissa kiinnikkeiden tehokkaaseen asennukseen ja irrotukseen.

 

Muiden M12 FUEL -tuotteiden tavoin uudet työkalut hyödyntävät kolmea ainutlaatuista MILWAUKEE®-innovaatiota: hiiliharjatonta POWERSTATE-moottoria, REDLITHIUM-akkua ja REDLINK PLUS -elektroniikkaa. Siten ne ovat erittäin suorituskykyisiä, kestäviä ja pitkäikäisiä. Hiiliharjaton POWERSTATE-moottori on muita markkinoilla olevia ratkaisuja nopeampi. 47 Nm vääntömomentin ansiosta se vastaa teholtaan paineilmaratkaisuja. Uusia räikkäavaimia voidaan käyttää myös manuaalisesti moottoria käynnistämättä, jolloin käyttäjä voi irrottaa ja kiristää kiinnittimiä, jotka vaativat vähän enemmän vääntöä.

 

Räikkäavaimet ovat luokkansa pienikokoisimpia. Niissä on upotettu eteen- ja taakse-kytkin ja niillä pääsee helposti käsiksi myös sellaisiin paikkoihin, joihin muut akkukäyttöiset tai pneumaattiset räikkäavaimet eivät yllä. Teräsvalukotelo ja ensiluokkainen kumipinta takaavat erinomaisen kestävyyden pajassa ja työmaalla.   

 

Uudet nopeat M12 FUEL -räikkäavaimet ovat osa M12-valikoimaa ja täysin yhteensopiva kaikkien M12-tuotevalikoimaan kuuluvien ja samaa akkujärjestelmää käyttävien yli 90 sähkötyökalun kanssa.

 

 

Tekniset tiedot

 

M12 FUEL 1/4˝ -räikkäavain (M12 FHIR14-0)

  • Maks.vääntö: 47 Nm
  • Kuormittamaton nopeus: 0–450 r/min
  • Pituus: 272 mm
  • Työkalun kiinnitys: ¼” neliökara
  • Paino akun kanssa: 1,0 kg

 

M12 FUEL 3/8˝ -räikkäavain (M12 FHIR38-0)

  • Maks.vääntö: 47 Nm
  • Kuormittamaton nopeus: 0–450 r/min
  • Pituus: 272 mm
  • Työkalun kiinnitys: 3/8” neliökara
  • Paino akun kanssa: 1,0 kg

 

Lisätietoja M12 FUEL -räikkäavaimista saat videosta. Lähimmän myymäläsi löydät osoitteesta www.milwaukeetool.fi


Aiheet: M12™

Tietoa meistä Milwaukee Tool

Jatkuvaa innovaatiota yli 95 vuoden ajan. Milwaukee Tool on ammattikäyttöön tarkoitettujen raskaan käytön sähkötyökalujen, tarvikkeiden ja käsityökalujen johtava valmistaja maailmanlaajuisesti. Siitä lähtien, kun yritys perustettiin vuonna 1924, Milwaukee Tool on johtanut alaa tuotteiden kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen. Milwaukee Tool on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä tarvikkeista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tool on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä.

Yhteystiedot

Viivi Pehto
Marketing Coordinator
Viivi Pehto
Alexander Flemming
Product Manager Nordic
Alexander Flemming

Aiheeseen liittyvät linkit