2021-06-10 08:45Lehdistötiedote

UUDET MILWAUKEE® HOLEDOZER™ -REIKÄSAHANTERÄT TAKAAVAT ERINOMAISEN KESTÄVYYDEN

UUDET HOLEDOZER™-REIKÄSAHANTERÄT OSOITTAVAT, ETTÄ MILWAUKEE TOOL LUO JATKUVASTI INNOVATIIVISIA, TURVALLISUUDEN JA TUOTTAVUUDEN TAKAAVIA RATKAISUJA TYÖMAALLE.

 

MILWAUKEE® tuo mullistavaan ensiluokkaisten sahausratkaisujen valikoimaansa toisen sukupolven HoleDozer™-bi-metalli-reikäsahanterät. Uuden sukupolven reikäsahanterässä on 3,5 Tpi hammasmuotoilu, mikä takaa terien erittäin pitkän käytön vaativissa käyttökohteissa. Erityinen rakenne ja kuumassa kovettuva pinnoite tekevät materiaalin poistamisesta teristä nopeaa ja helppoa.

Saatavana on myös reikäsahanteräpaketteja, joissa samaa tappia voidaan käyttää eri reikäsahoissa. Ne sopivat saumattomasti PACKOUT™-säilytysratkaisuihin.

Uusi HoleDozer™ sisältää rajoitetun elinikäisen hampaiden rikkoontumistakuun (Rip Guard), mikä tarkoittaa, että MILWAUKEE® korvaa rikkoutuneen tuotteen uudella.

Lisätietoja MILWAUKEE®-tarvikkeista ja lähimmän jälleenmyyjäsi löydät osoitteesta www.milwaukeetool.fiTietoa meistä Milwaukee Tool

Jatkuvaa innovaatiota yli 95 vuoden ajan. Milwaukee Tool on ammattikäyttöön tarkoitettujen raskaan käytön sähkötyökalujen, tarvikkeiden ja käsityökalujen johtava valmistaja maailmanlaajuisesti. Siitä lähtien, kun yritys perustettiin vuonna 1924, Milwaukee Tool on johtanut alaa tuotteiden kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen. Milwaukee Tool on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä tarvikkeista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tool on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä.

Yhteystiedot

Viivi Pehto
Marketing Coordinator
Viivi Pehto
Pia Nielsen
Trade Product Manager Milwaukee Accessories
Pia Nielsen

Aiheeseen liittyvät tiedostot

Aiheeseen liittyvät linkit