2021-04-15 08:00Lehdistötiedote

MILWAUKEE® TUO MARKKINOILLE UUDEN HIILIHARJATTOMAN M18™-RUOHOTRIMMERIN

Uusi hiiliharjaton M18-ruohotrimmeri on muita markkinoilla olevia kilpailevia akkukäyttöisiä trimmereitä tehokkaampi.

 

Uuden trimmerin kierrosnopeus on peräti 6200 kierr./min. Hiiliharjaton moottori on suunniteltu erityisesti trimmereille. Trimmerissä on kaksi nopeusasetusta: suuri nopeus vaativiin käyttökohteisiin ja hidas nopeus käyttöajan maksimointiin. Suurimmillaan 40 cm leikkuuleveyden ansiosta voit trimmata enemmän ruohoa samalla kertaa. Siimaa on helppo ja nopea lisätä: sitä voidaan lisätä jopa 7,6 metriä alle 30 sekunnissa.

 

Milwaukee Tool on sitoutunut tuottavuuden parantamiseen. Yritys tarjoaa suorituskykyisiä ja ammattilaisille suunniteltuja ratkaisuja, jotta kaikki eri työt voi tehdä yhdellä ja samalla akkujärjestelmällä. Hiiliharjaton M18-ruohotrimmeri on osa M18-järjestelmää, johon kuuluu tällä hetkellä yli 190 sähkötyökalua.

 

 

Tekniset tiedot

 

Hiiliharjaton M18-ruohotrimmeri (M18 BLLT-0)

  • Leikkuusiiman halkaisija: 2,4 mm
  • Leikkausleveys: 40 cm
  • Kuormittamaton nopeus: 0–4600/0–6200 kierr./min.
  • Paino akun kanssa: 5,6 kg
  • Nopeusporrastettu kytkin

 

Lisätietoja hiiliharjattomasta M18-ruohotrimmeristä saat videosta. Lähimmän myymälän löydät osoitteesta www.milwaukeetool.fi


Aiheet: M18™

Tietoa meistä Milwaukee Tool

Jatkuvaa innovaatiota yli 95 vuoden ajan. Milwaukee Tool on ammattikäyttöön tarkoitettujen raskaan käytön sähkötyökalujen, tarvikkeiden ja käsityökalujen johtava valmistaja maailmanlaajuisesti. Siitä lähtien, kun yritys perustettiin vuonna 1924, Milwaukee Tool on johtanut alaa tuotteiden kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen. Milwaukee Tool on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä tarvikkeista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tool on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä.

Yhteystiedot

Viivi Pehto
Marketing Coordinator
Viivi Pehto
Alexander Flemming
Product Manager Nordic
Alexander Flemming

Aiheeseen liittyvät tiedostot