2021-06-02 05:20Lehdistötiedote

MILWAUKEE® TUO MARKKINOILLE NOPEAN M18 FUEL™ ONE-KEY™ -AKKUVETONIITTIKONEEN

Kätevän muotoilun, hiiliharjattoman moottorin ja KEHITTYNEEN Milwaukee® M18 FUEL-teknOLOGIAN ansiosta uusi työkalu kiinnittää niitit kilpailevia akkukäyttöisiä VETOniittikoneita nopeammin. Samalla se poistaa hankalien paineilmakompressorien ja -letkujen tarpeen.

 

"Yli kaksi vuotta sitten M12™-vetoniittikoneemme mullisti markkinat. Se oli maailman ensimmäinen ammattikäyttäjille suunnattu akkukäyttöinen vetoniittikone, jolla saattoi korvata vanhat ja väsyttävät käsikäyttöiset työkalut", Milwaukee Toolin Trade Product Manager Nordic Alexander Flemming sanoo. "M18 FUEL™ -teknologiaa hyödyntämällä voimme nyt tarjota entisiä ratkaisuja nopeampaa ja huomattavasti tuottavampaa akkukäyttöistä niittausratkaisua, jolla käyttäjät voivat korvata paineilmatyökalut."

 

Muiden M18 FUEL -ratkaisujen tavoin uudessa M18 FUEL-vetoniittikoneessa yhdistyy kolme ainutlaatuista innovaatiota: hiiliharjaton POWERSTATE-moottori, REDLITHIUM-akku ja REDLINK PLUS -elektroniikka. Hiiliharjattoman POWERSTATE-moottorin vetovoima on 20 000 N (20 kN), joten siinä riittää tehoa vetoniittien kiinnittämiseen kaikenlaisin materiaaleihin. M18 REDLITHIUM -akut takaavat tavallista pidemmän työskentelyajan ja kestävät muita akkuja pidempään käytössä. Työkalulla voi kiinnittää jopa yhdeksänsataa 4,8 mm alumiinista vetoniittiä tai viisisataa 6,4 mm alumiinista vetoniittiä yhdellä M18™ REDLITHIUM™ 2,0 Ah -akun latauksella. REDLINK PLUS -elektroniikka takaa erinomaisen suorituskyvyn ja ylikuormitus-, ylikuumenemis- sekä ylipurkautumissuojan.

 

Ensiluokkaisista terässeoksista valmistetut kolmiosaiset niittausleuat kestävät käytössä vaihtoehtoisia ratkaisuja pidempään, mikä minimoi joutoajat ja pidentää leukojen vaihtoväliä. Vetoniittikoneessa on täysmetallinen vaihteisto, iskunkestävät muoviosat ja suojaava päällys, joten se kestää rankkaakin käyttöä ja on silti kevyt. Lisäksi ONE-KEY-toiminnon avulla niittikonetta voi seurata, hallita ja suojata.

 

Vetoniittikoneen mukana toimitetaan neljä suukappaletta (4,8 mm, 6,0 mm, 6,4 mm ja 7,0 mm), jotka pitävät työkaluun asetetut vetoniitit paikallaan. Työkalussa on säilytyspaikka kaikille neljälle suukappaleelle sekä niiden vaihtoavaimelle. Muunlaisia suukappaleita on saatavana erikseen. Saatavana on myös 152 mm pitkä jatkovarsi, jonka avulla niittejä on helppo asentaa vaikeapääsyisiin paikkoihin.

 

Uusi M18 FUEL -vetoniittikone ONE-KEY-tekniikalla on täysin yhteensopiva kaikkien M18-tuotevalikoimaan kuuluvien yli 190 samaa akkujärjestelmää käyttävän sähkötyökalun kanssa.

 

Tekniset tiedot

 

M18 FUEL -vetoniittikone ONE-KEY -tekniikalla (M18 ONEFPRT-202X)

  • Suurin vetovoima: 20 000 N (20 kN)
  • Kiinnitettyjä niittejä enintään yhdellä M18 B2 -akun latauksella: 900 x 4,8 mm
  • Iskun pituus: 30 mm
  • Niittien koot: 4,8, 6,0, 6,4 ja 7,0 mm
  • Niittimateriaali: alumiini, teräs ja ruostumaton teräs
  • Paino akun kanssa: 2,5 kg

Mukana toimitetaan kaksi 2,0 Ah:n M18 -akkua, M18 ja M12 -pikalaturi, neljä suukappaletta: 4,8 mm, 6,0 mm, 6,4 mm ja 7,0 mm, vyökiinnike, suukappaleavain, karankerääjä, rengas työkaluhihnalle ja HD-laatikko.

 

 

Lisätietoja ONE-KEY-tekniikalla varustetusta M18 FUEL -vetoniittikoneesta saat videosta. Lähimmän myymäläsi löydät osoitteesta www.milwaukeetool.fi


Aiheet: M18™

Tietoa meistä Milwaukee Tool

Jatkuvaa innovaatiota yli 95 vuoden ajan. Milwaukee Tool on ammattikäyttöön tarkoitettujen raskaan käytön sähkötyökalujen, tarvikkeiden ja käsityökalujen johtava valmistaja maailmanlaajuisesti. Siitä lähtien, kun yritys perustettiin vuonna 1924, Milwaukee Tool on johtanut alaa tuotteiden kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen. Milwaukee Tool on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä tarvikkeista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tool on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä.

Yhteystiedot

Viivi Pehto
Marketing Coordinator
Viivi Pehto
Alexander Flemming
Product Manager Nordic
Alexander Flemming

Aiheeseen liittyvät linkit