2021-06-23 07:30Lehdistötiedote

MILWAUKEE® TUO MARKKINOILLE KERTAKÄYTTÖISET HENGITYSSUOJAIMET

KAIKKI KOLME MALLIA OVAT YHTEENSOPIVIA MILWAUKEE®-SUOJALASIEN KANSSA JA TÄYTTÄVÄT EUROOPPALAISEN STANDARDIN EN149: 2001/A1:2009 VAATIMUKSET.

 

MILWAUKEE® on sitoutunut tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja, jotka asettavat työntekijöiden turvallisuuden ja tuottavuuden etusijalle. Nyt yritys on tuonut markkinoille FFP2- ja FFP3-hengityssuojaimet.


MILWAUKEE®-hengityssuojainten valikoima on suunniteltu parantamaan käyttäjien turvallisuutta työmaalla. Ne tarjoavat tuttuun tapaan luokkansa parhaan suojan, kestävyyden ja käytettävyyden. Kevyt ja hengittävä MILWAUKEE
®-hengityssuojainvalikoima sisältää seuraavat tuotteet: taitettava kertakäyttöinen FFP2-hengityssuojain venttiilillä, kertakäyttöinen FFP2-hengityssuojain venttiilillä ja kertakäyttöinen FFP3-hengityssuojain.

Molemmat kertakäyttöiset FFP2-hengityssuojaimet suodattavat epäpuhtauksia 94-prosenttisesti. Niissä on yksitieventtiili, mikä takaa helpon hengittämisen sekä joustava alumiininen nenäsilta, mikä takaa hyvän säädettävyyden ja istuvuuden. Säädettävien hihnojen ansiosta henigtyssuojaimet tuntuvat mukavilta koko päivän ajan eivätkä paina korvia. Taitettava kertakäyttöinen FFP2-hengityssuojain mahtuu kätevästi pieneen tilaan. 

 

 

Kertakäyttöinen FFP3-hengityssuojain suodattaa 99 % epäpuhtauksista, mukaan lukien asbesti- ja piidioksidipölyt. FFP2-mallien ominaisuuksien lisäksi FFP3-mallissa on tukkeutumista estävä sisäkerros, mikä parantaa hengitysmukavuutta.

Lisätietoa hengityssuojaimista ja lähimmän jälleenmyyjäsi löydät osoitteesta www.milwaukeetool.fiTietoa meistä Milwaukee Tool

Jatkuvaa innovaatiota yli 95 vuoden ajan. Milwaukee Tool on ammattikäyttöön tarkoitettujen raskaan käytön sähkötyökalujen, tarvikkeiden ja käsityökalujen johtava valmistaja maailmanlaajuisesti. Siitä lähtien, kun yritys perustettiin vuonna 1924, Milwaukee Tool on johtanut alaa tuotteiden kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen. Milwaukee Tool on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä tarvikkeista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tool on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä.

Yhteystiedot

Viivi Pehto
Marketing Coordinator
Viivi Pehto
Henrik Nielsen
Trade Product Manager Milwaukee
Henrik Nielsen

Aiheeseen liittyvät tiedostot