2021-03-31 08:30Lehdistötiedote

MILWAUKEE® TUO MARKKINOILLE ALAN ENSIMMÄISEN AKKUKÄYTTÖISEN 66 MM METALLIPYÖRÖSAHAN

Uusi akkukäyttöinen ratkaisu tarjoaa johdollisia työkaluja vastaavaa tehoa ja selviää hidastelematta vaativista käyttökohteista, kuten 25 mm levyteräksen, kulmarautojen, aaltolevyn ja 50 mm mustan putken KATKAISEMISESTA.

 

"M18-tekniikka lanseerattiin hieman yli 10 vuotta sitten, minkä jälkeen se on venyttänyt 18V työkalujen kapasiteetin rajoja. Tekniikan ansiosta voimme kehittää akkukäyttöisiä työkaluja, jotka ovat riittävän tehokkaita korvaamaan johdolliset vaihtoehdot. Ensimmäinen akkukäyttöinen 66 mm metallipyörösaha on merkittävä lisäys M18-järjestelmään ja nopeuttaa valtavasti metallin katkaisemista", Milwaukee Toolin Product Manager Gustav Olsson sanoo. "Kehittyneen M18 FUEL-akkutekniikan avulla olemme voineet tuoda markkinoille pyörösahan, joka on johdollisia työkaluja nopeampi. Lisäksi sen katkaisukapasiteetti on suurempi kuin minkään muun akkukäyttöisen metallipyörösahan."


Milwaukee Toolin M18 REDLITHIUM -akkutekniikan
ansiosta hankalia johdollisia työkaluja ei enää tarvita, sillä tällä työkalulla voi katkaista 50 metriä aaltolevyä yhden akun latauksella. REDLINK PLUS -teknologian ja hiiliharjattoman POWERSTATE-moottorin ansiosta M18 REDLITHIUM -akku kestää koko päivän. Se varmistaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja suojaa ylikuormitukselta ja ylikuumenemiselta.

 

Johdollisen mallin tavoin uusi metallinkatkaisusaha soveltuu paksumpien metallien sahaamiseen kylmänä. Pohjalevy on suunniteltu liitettäväksi suoraan MILWAUKEE® GRU 1400 -ohjainkiskoon, jotta metalli- tai aaltopahvilevyjen katkaiseminen olisi tarkkaa ja asennusaika mahdollisimman lyhyt. Ylikuormituksen merkkivalo syttyy, jos sahaa painetaan liian kovaa, ja kestävä teräsuoja integroidulla lastunkeräimellä ohjaa metallilastut ja kipinät pois

 

Uusi työkalu on täysin yhteensopiva kaikkien M18-tuotevalikoimaan kuuluvien yli 190 samaa akkujärjestelmää käyttävän sähkötyökalun kanssa.

 

 

Tekniset tiedot

 

M18 FUEL 66 mm -metallipyörösaha (M18 FMCS66-121C)

  • Kierroksia minuutissa: 4000
  • Katkaisukapasiteetti: 66 mm
  • Karan koko: 5/8"
  • Paino akun kanssa: 7,5 kg
  • Integroitu lastunkeräin
  • Ohjainkiskoliitäntä
  • Valaisin
  • Ilman työkaluja säädettävä pohjalevy
  • Sähköinen teräjarru

 

Mukana toimitetaan M18REDLITHIUM HIGH OUTPUT 12,0 Ah -akku, M12- ja M18-pikalaturi, terä, adapteri ja tarvikesarja.

 

* Saatavana myös ilman akkuja.

 

Lisätietoja M18 FUEL 66 mm metallipyörösahasta saat videosta. Lähimmän myymälän löydät osoitteesta www.milwaukeetool.fi


Aiheet: M18™

Tietoa meistä Milwaukee Tool

Jatkuvaa innovaatiota yli 95 vuoden ajan. Milwaukee Tool on ammattikäyttöön tarkoitettujen raskaan käytön sähkötyökalujen, tarvikkeiden ja käsityökalujen johtava valmistaja maailmanlaajuisesti. Siitä lähtien, kun yritys perustettiin vuonna 1924, Milwaukee Tool on johtanut alaa tuotteiden kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen. Milwaukee Tool on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä tarvikkeista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tool on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä.

Yhteystiedot

Viivi Pehto
Marketing Coordinator
Viivi Pehto
Gustav Olsson
Trade Product Manager Milwaukee
Gustav Olsson

Aiheeseen liittyvät linkit