2020-05-27 09:45Lehdistötiedote

MILWAUKEE® TUO MARKKINOILLE AKKUKÄYTTÖISEN MX FUEL™ 28 MM HEX -MURTOVASARAN

Uuteen MX FUEL -järjestelmään kuuluva murtovasara on luokkansa ensimmäinen akkukäyttöinen vaihtoehto. Työkalu on luokkansa kevyin ja tärisee muita vaihtoehtoja vähemmän, mutta murskaa silti yli kahden tonnin edestä materiaalia yhdellä akun latauksella.

 

MX FUEL™ on työkalumarkkinat uudistava akkujärjestelmä. Järjestelmään kuuluvat työkalut tarjoavat riittävää suorituskykyä, käyttöaikaa ja kestävyyttä ilman bensiinimoottoreiden päästöjä, melua, tärinää ja huoltotarpeita. MX FUEL -järjestelmä poistaa bensiinikäyttöisten ja johdollisten työkalujen rajoitukset. Sama akku sopii kaikkiin järjestelmään kuuluviin työkaluihin.

 

Betonin murskaaminen on raskasta ja monin tavoin työlästä. Halusimme kehittää uuden akkukäyttöisen ratkaisun. MX FUEL -murtovasara on johdollisia vaihtoehtoja turvallisempi ja helppokäyttöisempi. Lisäksi se murskaa 35 prosenttia niitä nopeammin!”, Milwaukee Toolin Product Manager Henrik Nielsen sanoo.

 

64 joulen iskuenergia ja 5,17 m/s2 mitattu tärinäarvo tarkoittaa, että  MX FUEL -murtovasara on jopa 30 prosenttia johdollisia vaihtoehtoja tehokkaampi ja tärisee 70 prosenttia niitä vähemmän. Vain 29,6 kg painava murtovasara on luokkansa kevyin. Ergonomisen etukahvan ansiosta sen käyttö ja kuljettaminen työmaan puolelta toiselle käy vaivatta.

 

MX FUEL -murtovasara jaksaa murskata kahden tonnin edestä materiaalia yhdellä akun latauksella. Se pysyy muun muassa tekemään 12 m pitkän, 30 cm leveän ja 20 cm syvän kaivannon yhdellä latauksella. Kevyt purkuvasaran kuljetuskärry suurilla kumirenkailla. Säilytyspaikat neljälle taltalle ja laturille sekä koukku laturin johdolle. 

 

Murtovasaraa voi seurata ja koko työkalukantaa hallita johtavan ONE-KEY-älytekniikan avulla.

 

Akkukäyttöisyys on työmaiden tulevaisuus.

 

Tekniset tiedot

 

MX FUEL 28 mm Hex -murtovasara (MXF DH2528H-601)

  • Työkalun kiinnitys:       28 mm Hex
  • Iskuenergia (EPTA):    64 J
  • Iskunopeus:                1300 iskua minuutissa
  • Tärinä/talttakäyttö:      5,17 m/s2
  • Paino akun kanssa:    29,6 kg
  • Pehmeä käynnistys
  • Käynnistys napin painalluksella
  • ONE-KEY-yhteensopiva

 

Mukana toimitetaan MX FUELREDLITHIUM XC406 -akku, MXF C -laturi, yksi 28 mm Hex -kärkitaltta (4932459774), yksi 28 mm Hex 400 x 35 mm lattataltta (4932459775).

 

Lisävarusteet

 

MX FUEL-murtovasaran kuljetuskärry (MXF DHT)

Kevyt purkuvasaran kuljetuskärry suurilla kumirenkailla. Säilytyspaikat neljälle taltalle ja laturille sekä koukku laturin johdolle.

 

Voit tutustua 28 mm Hex-talttojen valikoimaan osoitteessa www.milwaukeetool.fi.

 

Lisätietoja MX FUEL -murtovasarasta saat videosta. Lähimmän myymäläsi löydät osoitteesta www.milwaukeetool.fi


Tietoa meistä Milwaukee Tool

Jatkuvaa innovaatiota yli 95 vuoden ajan. Milwaukee Tool on ammattikäyttöön tarkoitettujen raskaan käytön sähkötyökalujen, tarvikkeiden ja käsityökalujen johtava valmistaja maailmanlaajuisesti. Siitä lähtien, kun yritys perustettiin vuonna 1924, Milwaukee Tool on johtanut alaa tuotteiden kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen. Milwaukee Tool on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä tarvikkeista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tool on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä.

Yhteystiedot

Viivi Pehto
Marketing Coordinator
Viivi Pehto
Henrik Nielsen
Trade Product Manager Milwaukee
Henrik Nielsen