2020-05-29 08:45Lehdistötiedote

MILWAUKEE® TUO MARKKINOILLE AKKUKÄYTTÖISEN 350 MM MX FUEL™ -LAIKKALEIKKURIN

MX FUEL -järjestelmään kuuluva LAIKKALEIKKURI murtaa vanhat käsitykset ja mullistaa työkalumarkkinat. 350 mm:n KATKAISUkapasiteetin ansiosta KATKAISEMINEN käy nopeasti ja turvallisesti ilman bensiinimoottoreiden vaivaa.

 

MX FUEL on työkalumarkkinat uudistava akkujärjestelmä. Järjestelmään kuuluvat työkalut tarjoavat riittävää suorituskykyä, käyttöaikaa ja kestävyyttä ilman bensiinimoottoreiden päästöjä, melua, tärinää ja huoltotarpeita. MX FUEL -järjestelmä poistaa bensiinikäyttöisten ja johdollisten työkalujen rajoitukset. Sama akku sopii kaikkiin järjestelmään kuuluviin työkaluihin.


”Kun selvitimme pahimpia turhautumisen aiheita työmailla, bensiinikäyttöiset tuotteet olivat usein listan kärjessä. Käynnistäminen, bensiinin ja öljyn sekoittaminen, moottorin huolto, melu ja tärinä olivat täyttä piinaa”, Milwaukee Toolin Product Manager Henrik Nielsen sanoo.

 

”Mekaanikot, sähköasentajat, putkiasentajat ja remontoijat tarvitsevat laikkaleikkureita esimerkiksi harkon tai putken katkaisemiseen, minkä jälkeen töitä voidaan jatkaa. He eivät halua menettää aikaa työkalun käynnistämiseen”, Henrik Nielsen sanoo.

 

350 mm MX FUEL -laikkaleikkuri käynnistyy helposti ja nopeasti napin painalluksella. Katkaisunopeus vastaa johtavia kaksitahtisia bensiinisahoja ja katkaisukapasiteetti on 350 mm, mikä takaa tuottavuuden ja tehokkuuden.

 

Akkukäyttöinen työkalu on jopa puolet vaihtoehtoisia ratkaisuja hiljaisempi. Lisäksi se tärisee niitä vähemmän eikä aiheuta pakokaasuja. Siten sitä on turvallista käyttää sekä sisällä että ulkona.

 

Laikkaleikkuria voi seurata ja koko työkalukantaa hallita johtavan ONE-KEY-älytekniikan avulla.

 

Akkukäyttöisyys on työmaiden tulevaisuus.

 

Tekniset tiedot

 

MX FUEL 350 mm -laikkaleikkuri (MXF COS350-601)

  • Kuormittamaton nopeus:                 5370 rpm
  • Laikan halkaisija:                             350 mm
  • Suurin katkaisukapasiteetti:            125 mm
  • Reiän halkaisija:                              20 / 25,4 mm
  • Paino akun kanssa:                         16,7 kg
  • Käynnistys napin painalluksella
  • ONE-KEY-yhteensopiva

 

Mukana toimitetaan MX FUELREDLITHIUM XC406 -akku, MXF C -laturi, DUH 350 mm timanttilaikka sekä työlaukku akuille ja laturille.

 

 

Lisävarusteet

M18 SWITCH TANK ja 15 l vesisumutinsäiliö (M18 BPFPH-0 ja M18 BPFP-WST)

360° akkukäyttöinen ratkaisu – akkukäyttöinen reppusumutin ja vesisäiliö tuottavat optimaalisen vedenpaineen napin painalluksella.

 

MX FUEL -laikkaleikkurin kärry (MXF COSC)

Sopii täydellisesti mihin tahansa katkaisutyöhön. Auttaa tekemään suoria katkaisuja. Korkeussäädettävä kahva ja helppokäyttöinen syvyyssäädin tekevät käytöstä helppoa myös yhdellä kädellä. Säilytyslokero vara-akulle. Helppo taittaa kokoon kuljettamista ja varastoimista varten. Mukana toimitetaan 11,4 litran painovoimainen syöttösäiliö.

 

Timanttilaikat

Kaikkiin suositeltuihin timanttilaikkoihin voi tutustua osoitteessa www.milwaukeetool.fi

 

Lisätietoja MX FUEL 350 mm laikkaleikkurista saat videosta. Lähimmän myymäläsi löydät osoitteesta www.milwaukeetool.fi

 Tietoa meistä Milwaukee Tool

Jatkuvaa innovaatiota yli 95 vuoden ajan. Milwaukee Tool on ammattikäyttöön tarkoitettujen raskaan käytön sähkötyökalujen, tarvikkeiden ja käsityökalujen johtava valmistaja maailmanlaajuisesti. Siitä lähtien, kun yritys perustettiin vuonna 1924, Milwaukee Tool on johtanut alaa tuotteiden kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen. Milwaukee Tool on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä tarvikkeista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tool on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä.

Yhteystiedot

Viivi Pehto
Marketing Coordinator
Viivi Pehto
Henrik Nielsen
Trade Product Manager Milwaukee
Henrik Nielsen