2020-05-28 11:00Lehdistötiedote

MILWAUKEE® TUO MARKKINOILLE AKKUKÄYTTÖISEN 150 MM MX FUEL™ -TIMANTTIPORAKONEEN

Uuteen MX FUEL -järjestelmään kuuluvalla tuotteella voi porata jopa 152 mm reikiä teräsbetoniin helposti ja turvallisesti. Luokkansa ensimmäinen akkukäyttöinen tuote ei tarvitse ulkoisia virtalähteitä tai jatkojohtoja eikä aiheuta sulakkeiden laukeamista.

 

MX FUEL™ on työkalumarkkinat uudistava akkujärjestelmä. Järjestelmään kuuluvat työkalut tarjoavat riittävää suorituskykyä, käyttöaikaa ja kestävyyttä ilman bensiinimoottoreiden päästöjä, melua, tärinää ja huoltotarpeita. MX FUEL -järjestelmä poistaa bensiinikäyttöisten ja johdollisten työkalujen rajoitukset. Sama akku sopii kaikkiin järjestelmään kuuluviin työkaluihin.”Halusimme poistaa nämä vaivat ja tarjota ratkaisun, joka on paitsi turvallinen ja mutkaton myös riittävän tehokas”, Henrik Nielsen sanoo.

 

”Timanttiporaaminen ei ole ammattilaisten suosikkihommaa. Monet ovat kokeneet takapotkuefektin poran jumiutuessa sekä sulakkeiden laukeamisen”, Milwaukee Toolin Product Manager Henrik Nielsen sanoo.

 

”Halusimme poistaa nämä vaivat ja tarjota ratkaisun, joka on paitsi turvallinen ja mutkaton myös riittävän tehokas”, Henrik Nielsen sanoo.

 

Patentoitu kytkin ja toisen sukupolven AUTOSTOP-tekniikka tekevät poraamisesta turvallista. Niiden ansiosta työkalu pysyy aina hallinnassa eikä jumittuessaan iske takaisin yhtä voimakkaasti.

 

Timanttiporakoneella voi tehdä jopa 152 mm reikiä teräsbetoniin. Virtalähteen etsimiseen tai sulakkeiden palauttamiseen aiemmin kulunut aika voidaan nyt käyttää tuottavaan työhön.

 

 

Työkalussa on monia tuottavuutta lisääviä ominaisuuksia, kuten optimaalisen porausnopeuden osoittava mittari ja tarkkuuden takaava LED-tarkkuusmittari. Sekä kannettava (MXF DCD150-601) että telineeseen asennettava (MXF DCD150-601 KIT) MX FUEL -timanttiporakone suoriutuu kaikista töistä helposti.

 

Timanttiporakonetta voi seurata ja koko työkalukantaa hallita johtavan ONE-KEY-älytekniikan avulla.

 

Akkukäyttöisyys on työmaiden tulevaisuus.

 

Tekniset tiedot

 

MX FUEL 150 mm timanttiporakone (MXF DCD150-601C KIT)

  • Työkalun kiinnitys:                                     1 ¼” UNC + ½” G
  • Kuormittamaton nopeus:                           0–800/0–1600 rpm
  • Porauskapasiteetti betoniin 1./2.vaihde    76–152/25–76 mm
  • Paino akun kanssa:                                   12,4 kg
  • Käynnistys napin painalluksella
  • Märkä/kuiva
  • ONE-KEY-yhteensopiva

 

Mukana toimitetaan MX FUELREDLITHIUM XC406 -akku, MXF C -laturi, sivukahva, kytkimen lukitusosa ja MXF DR255TV -teline.

 

Saatavana myös ilman telinettä: MXF DCD150-601C.

 

Lisävarusteet

 

MX FUEL™ -timanttiporakoneen teline (MXF DR255TV)

Sopii halkaisijaltaan jopa 250 mm reikien poraamiseen. Integroitu imukuppi mahdollistaa toissijaisen kiinnitystavan. Mukana toimitetaan pikakiinnitettävä 60 mm yleismoottoripidike ja lapioteräsarja betonille.

 

MX FUEL™ Thin Kerf -timanttiporanterät märkäporaukseen

Sopii teräsbetonille, 10 mm laserhitsatut segmentit.

 

Tutustu kaikkiin tuotteisiin osoitteessa www.milwaukeetool.fi

Lisätietoja MX FUEL -timanttiporakoneesta saat videosta. Lähimmän myymäläsi löydät osoitteesta www.milwaukeetool.fi

 Tietoa meistä Milwaukee Tool

Jatkuvaa innovaatiota yli 95 vuoden ajan. Milwaukee Tool on ammattikäyttöön tarkoitettujen raskaan käytön sähkötyökalujen, tarvikkeiden ja käsityökalujen johtava valmistaja maailmanlaajuisesti. Siitä lähtien, kun yritys perustettiin vuonna 1924, Milwaukee Tool on johtanut alaa tuotteiden kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen. Milwaukee Tool on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä tarvikkeista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tool on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä.

Yhteystiedot

Viivi Pehto
Marketing Coordinator
Viivi Pehto
Henrik Nielsen
Trade Product Manager Milwaukee
Henrik Nielsen