2021-02-10 08:00Lehdistötiedote

MILWAUKEE TOOL TUO MARKKINOILLE TEHOKKAAN 12V MÄRKÄ-/KUIVAIMURIN

Kompakti märkä-/kuivaimuri toimii jopa kaksi kertaa hiljaisemmin kuin muut luokkansa märkä-/kuivaimurit. Lisäksi imuteho on sama kuin nykyisillä 18V ratkaisuilla, joten kaikki siivousurakat on helppo suorittaa nopeasti.

 

M12 FUEL -märkä/-kuivaimuri hyödyntää kolmea ainutlaatuista MILWAUKEE®-innovaatiota: hiiliharjatonta POWERSTATE-moottoria, REDLITHIUM-akkua ja REDLINK PLUS -elektroniikkaa. Hiiliharjattoman POWERSTATE-moottorin imuteho on jopa 1275 l/min ja 105 mbar. M12 REDLITHIUM 6,0 Ah -akulla imurin käyttöaika on jopa 14 minuuttia suurella ja 26 minuuttia pienellä teholla.

 

Kyse on markkinoiden pienikokoisimmasta 12V märkä-/kuivaimurista, joten se vie vain vähän tilaa esimerkiksi pakettiautossa tai kärryssä. Koteloitu sisäinen säilytystila pitää kaikki imurin lisävarusteet järjestyksessä. Imurin voi ripustaa seinään tai kalusteisiin, mikä säästää tilaa ja maksimoi käytettävyyden.

M12 FUEL -märkä-/kuivaimurin melutaso on vain 87 dB(A) eli se on huomattavasti perinteisiä märkä-/kuivaimureita hiljaisempi ja sopii täydellisesti paikkoihin, joissa on muita ihmisiä. Pölyn ja mikrohiukkasten optimaalisen keräyksen varmistamiseksi pölynimuriin sisältyy HEPA-suodatin. HEPA-suodatin on pestävissä ja yhteensopiva kaikkien kolmen MILWAUKEE®-märkä-/kuivaimurin kanssa – uusi M12 FVCL, M18 FPOVCL ja nykyinen M18 VC2.

M12 FUEL -märkä-kuivaimuri on täysin yhteensopiva kaikkien M12-tuotevalikoimaan kuuluvien ja samaa akkujärjestelmää käyttävien yli 90 sähkötyökalun kanssa.

Tekniset tiedot

M12 FUEL -märkä-/kuivaimuri (M12 FVCL-0)

  • Ilmavirta: 1275 l/min
  • Imuteho: 105 mbar
  • Säiliön tilavuus: 6,0 l
  • Letkun halkaisija: 41 mm
  • Letkun pituus: 0,5–1,5 m
  • Paino akun kanssa: 5,0 kg

Mukana toimitetaan letku, HEPA-suodatin, rakosuulake, monitoimisuulake, suulakesovitin ja seinäkiinnityssarja.

 

Erikseen myytävät tarvikkeet:

  • HEPA-suodatin: 4932478754
  • Fleecepölypussit 3 kpl: 4932478762

 

Lisätietoja M12 FUEL -märkä-/kuivaimurista saat videosta. Lähimmän myymäläsi löydät osoitteesta www.milwaukeetool.fi


Aiheet: M12™

Tietoa meistä Milwaukee Tool

Jatkuvaa innovaatiota yli 95 vuoden ajan. Milwaukee Tool on ammattikäyttöön tarkoitettujen raskaan käytön sähkötyökalujen, tarvikkeiden ja käsityökalujen johtava valmistaja maailmanlaajuisesti. Siitä lähtien, kun yritys perustettiin vuonna 1924, Milwaukee Tool on johtanut alaa tuotteiden kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen. Milwaukee Tool on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä tarvikkeista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tool on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä.

Yhteystiedot

Viivi Pehto
Marketing Coordinator
Viivi Pehto
Gustav Olsson
Trade Product Manager Milwaukee
Gustav Olsson

Aiheeseen liittyvät tiedostot

Aiheeseen liittyvät linkit