2021-01-28 06:00Lehdistötiedote

MILWAUKEE TOOL ESITTELEE UUDEN SUKUPOLVEN SAWZALL™-PUUKKOSAHAN

Työmaan vaativimpiin työtehtäviin suunniteltu Milwaukee® Sawzall -puukkosaha on yksi luokkansa nopeimmista ja kestävimmistä puukkosahoista. Saatavana on myös One-Key-versio, jossa käyttäjät voivat säätää suorituskykyä erinomaisen tuottavuuden saavuttamiseksi sekä seurata ja hallita työkalua One-Key-sovelluksen avulla.

 

"On kulunut lähes 70 vuotta siitä, kun Milwaukee Tool keksi ensimmäisen akkupuukkosahan, ja SAWZALL™ on edelleen alansa johtaja kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen. M18 FUEL™ SAWZALL™ -puukkosahojen ensimmäinen sukupolvi mullisti markkinat, sillä se tarjosi ensimmäisenä mahdollisuuden akkukäyttöiseen sahaukseen. Tänä vuonna jatkamme akkutekniikan kehittämistä ja tuomme markkinoille M18 FUEL™ SAWZALL™ -puukkosahan toisen sukupolven, joka yksi luokkansa nopeimmista puukkosahoista. Se on edellistä sukupolvea kevyempi sekä myös yksi kestävimmistä SAWZALL™-puukkosahoista, joita olemme tähän mennessä valmistaneet”, Milwaukee Toolin tuotepäällikkö Gustav Olsson sanoo.

 

Hiiliharjaton POWERSTATE™-moottori tuottaa 3000 iskua minuutissa ja 32 mm iskunpituus poistaa materiaalia nopeammin, minkä ansiosta tämä työkalu voi sahata nopeammin yleisiä työmaan materiaaleja, kuten naulaista puuta, valurautaputkea ja muoviputkea. REDLINK PLUS -elektroniikka takaa maksimaalisen suorituskyvyn kuormitettuna ja suojaa työkalua ylikuormitukselta.

 

Yksi kestävimmistä SAWZALL-puukkosahoista!

 

Työkalu on alusta lähtien kehitetty kestämään työmaan ankaria olosuhteita:

 • Akut, moottori ja elektroniikka: Tämä uusi M18 FUEL SAWZALL -puukkosaha sisältää hiiliharjattoman POWERSTATE-moottorin uusimman sukupolven, alan johtavan REDLITHIUM-akun ja uudistetun REDLINK PLUS -elektroniikan, joka on räätälöity erityisesti tätä työkalua varten.
 • Legendaarisen SAWZALL™-mekanismin päivitykset: Liukukampimekanismi on ollut SAWZALL-puukkosahojen keskeinen osa vuosikymmenien ajan. Uudessa sahassa on paranneltu suojaus pölyä ja kosteutta vastaan sekä parempi yleinen kestävyys.
 • Kulumis- ja korroosiokestävyysparannukset: Milwaukee Tool ei tyytynyt päivittämään vain akkuja, moottoreita, elektroniikkaa ja liukukampimekanismia. Myös kolmea muuta avainkomponenttia on parannettu:
  • Korroosionestävä teräkiinnitys takaa teräkiinnikkeen pitkäaikaisen kestävyyden
  • Teränvaihtovipu nopeaa ja helppoa teränvaihtoa varten, joka on päivitetty kestämään paremmin kulutusta
  • Metallivahvistettu akkuliitäntä parantaa kestävyyttä ja akun kiinnitystä työkalun käyttöiän ajan 

 

Lisätietoa M18 FUEL ONE-KEYSAWZALL™  -puukkosahasta

 

ONE-KEY-versio tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden säätää suorituskykyä yksilöllisesti työtehtävän mukaan, kuten nopeuden säätämistä tasaisempaa sahauksen aloittamista varten. Saha pysäyttää terän automaattisesti, kun katkaistava materiaali läpäistään alla olevien materiaalien tahattoman naarmuttamisen estämiseksi. Käyttäjät voivat luoda omat tilansa ja vaihtaa napin painalluksella helposti 3 tallennetun tilan välillä, joten kukin työ voidaan tehdä tarkimmilla ja tuottavimmilla asetuksilla. Kun työkalu on asetettu, puhelinta ei enää tarvita. ONE-KEY-sovelluksessa käyttäjät voivat myös seurata työkalua yhteisöseurannalla ja hälytyksillä sekä hallita sitä digitaalisesti työkalukannassaan.

 

Uudet M18 FUEL SAWZALL-puukkosahat ovat täysin yhteensopivia koko M18-järjestelmän kanssa, joka tarjoaa nyt yli 190 samalla akkujärjestelmällä toimivaa sähkötyökalua.

 

 

Tekniset tiedot

 

M18 FUEL SAWZALL -puukkosaha (M18 FSZ-502X)

 • Kuormittamaton nopeus: 3000 isk./min.
 • Iskunpituus: 32 mm
 • Paino akun kanssa: 3,8 kg
 • Säädettävä kenkä
 • Korroosiosuojattu teräkiinnike
 • Ripustuskoukku
 • LED-työvalo

Toimitukseen sisältyy 2 x M18 REDLITHIUM5,0 Ah -akkua, M12-M18-pikalaturi, yleisterä ja kantolaukku. 

* Saatavana myös ilman akkuja ja laturia. 

 

 

M18 FUEL™ ONE-KEY™ SAWZALL -puukkosaha (M18 ONEFSZ-502X)

 • Kuormittamaton nopeus: 3000 isk./min.
 • Iskunpituus: 32 mm
 • Paino akun kanssa: 3,8 kg
 • Säädettävä kenkä
 • Korroosiosuojattu teräkiinnike
 • Ripustuskoukku
 • LED-työvalo
 • ONE-KEY

Toimitukseen sisältyy 2 x M18 REDLITHIUM5,0 Ah -akkua, M12-M18-pikalaturi, yleisterä ja kantolaukku. 

* Saatavana myös ilman akkuja ja laturia. 

 

Lisätietoa M18 FUEL SAWZALL-puukkosahasta saat videosta. Lähimmän jälleenmyyjäsi löydät osoitteesta www.milwaukeetool.fi


Aiheet: M18™

Tietoa meistä Milwaukee Tool

Jatkuvaa innovaatiota yli 95 vuoden ajan. Milwaukee Tool on ammattikäyttöön tarkoitettujen raskaan käytön sähkötyökalujen, tarvikkeiden ja käsityökalujen johtava valmistaja maailmanlaajuisesti. Siitä lähtien, kun yritys perustettiin vuonna 1924, Milwaukee Tool on johtanut alaa tuotteiden kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen. Milwaukee Tool on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä tarvikkeista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tool on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä.

Yhteystiedot

Viivi Pehto
Marketing Coordinator
Viivi Pehto
Gustav Olsson
Trade Product Manager Milwaukee
Gustav Olsson

Aiheeseen liittyvät linkit