2021-01-20 10:30Lehdistötiedote

MILWAUKEE TOOL ESITTELEE MAAILMAN TEHOKKAIMMAN AKKUMUTTERINVÄÄNTIMEN

Akkukäyttöinen M18 FUEL 1” D-kahvainen mutterinväännin ONE-KEY-järjestelmällä korvaa paineilmatyökalut ja tuottaa jopa 2711 Nm:n irrotusmomentin ja 2576 Nm:n kiinnitysmomentin vaativimmissakin TYÖTEHTÄVISSÄ. Yksinkertaisesti sanottuna SE ON maailman tehokkain akkukäyttöinen mutterinväännin. 

"Teknologia on jatkuvasti rikkonut 18V työkalujen rajoja, minkä ansiosta voimme kehittää suorituskykyisiä työkaluja, jotka korvaavat alan tehokkaimpiin lukeutuvat sähkö- ja paineilmatyökalut. Akkukäyttöisen D-kahvaisen mutterinvääntimen esittely on suuri saavutus M18™-järjestelmälle ja valtava edistysaskel käyttäjien tuottavuudelle”, Milwaukee Toolin tuotepäällikkö Alexander Flemming sanoo.

 

"Akkukäyttöisten mutterinvääntimien johtajana pystymme hyödyntämään edistyksellistä M18 FUEL-akkuteknologiaamme luodaksemme D-kahvallisen ratkaisun, jonka teho riittää kaikkiin paineilmatyökalun käyttökohteisiin ja samalla parantaa tuottavuutta, kannettavuutta ja käyttökustannuksia", sanoo Alexander Flemming.

 

Hiiliharjaton POWERSTATE-moottori tuottaa suuremman vääntömomentin juuttuneiden mutterien irrotukseen, kun taas REDLINK PLUS -elektroniikka takaa maksimaalisen suorituskyvyn ja suojaa työkalua ylikuormitukselta ja ylikuumenemiselta. M18 REDLITHIUM -akku varmistaa, että nämä työkalut tarjoavat enemmän työaikaa yhden akun latauksella ja pidemmän työkalun käyttöiän. M18 REDLITHIUMHIGH OUTPUT 12,0 Ah -akulla varustettuna uudessa D-kahvaisessa mutterinvääntimessä on riittävästi virtaa kiinnittää jopa 200 kappaletta M22-muttereita.

 

4-tilainen DRIVE CONTROL -ominaisuus tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden vaihtaa tilaa sovelluksen vaatiman tehon ja nopeuden mukaan.

 

ONE-KEY-järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden mukauttaa, jäljittää ja hallita mutterinväännintä sekä asettaa toistettavan vääntömomentin. ONE-KEY-sovelluksessa käyttäjät voivat tallentaa neljä täysin muokattavaa tilaa saavuttaakseen ihanteellisen teho-, nopeus- ja momenttiyhdistelmän yleisimpiin työtehtäviinsä.

 

Uudet M18 FUEL 1” D-kahvaiset mutterinvääntimet ovat täysin yhteensopivia koko M18-järjestelmän kanssa, joka tarjoaa nyt yli 190 samalla akkujärjestelmällä toimivaa sähkötyökalua.

 

 

Tekniset tiedot
 

M18 FUEL™ ONE-KEY™ 1” D-kahvainen mutterinväännin (M18 ONEFHIWF1DS-121C)

 

  • Vääntömomentti: 2576 Nm
  • Irrotusmomentti: 2711 Nm
  • Kuormittamaton nopeus: 600/700/900/1200 kierr./min
  • Iskunopeus: 750/930/1200/1440 isk./min
  • Paino akun kanssa: 11,2 kg
  • Liitäntä: 1” kitkarengas
  • DRIVE CONTROL: 4 muokattavaa tilaa
  • ONE-KEY™-toiminto: Kyllä
  • 360° ilman työkaluja säädettävä kahva

Toimitukseen sisältyy 2 x M18 REDLITHIUM HIGH OUTPUT 12,0 Ah -akkua, M18-M12-pikalaturi, kahva, kantohihna ja laatikko.

 

* Saatavana myös ilman akkuja ja laturia.

Lisätietoa D-kahvallisesta 1” MILWAUKEE®-mutterinvääntimestä saat videosta. Lähimmän jälleenmyyjäsi löydät osoitteesta www.milwaukeetool.fi


Aiheet: M18™

Tietoa meistä Milwaukee Tool

Jatkuvaa innovaatiota yli 95 vuoden ajan. Milwaukee Tool on ammattikäyttöön tarkoitettujen raskaan käytön sähkötyökalujen, tarvikkeiden ja käsityökalujen johtava valmistaja maailmanlaajuisesti. Siitä lähtien, kun yritys perustettiin vuonna 1924, Milwaukee Tool on johtanut alaa tuotteiden kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen. Milwaukee Tool on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä tarvikkeista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tool on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä.

Yhteystiedot

Viivi Pehto
Marketing Coordinator
Viivi Pehto
Alexander Flemming
Product Manager Nordic
Alexander Flemming

Aiheeseen liittyvät linkit