2021-01-14 08:00Lehdistötiedote

MILWAUKEE TOOL ESITTELEE LUOKKANSA PIENIMMÄT 18V MUTTERINVÄÄNTIMET

Seuraavan sukupolven kompaktit M18 FUEL-mutterinvääntimet ovat vain 124 mm pitkiä ja tuottavat jopa 339 Nm vääntömomentin ahtaisiin kohteisiin, joihin suuremmat mutterinvääntimet eivät mahdu.

 

”Kolmannen sukupolven M18 FUEL-mutterinvääntimissä olemme lyhentäneet työkaluja 31 mm ja lisänneet samalla tehoa. Tämän ansiosta työkalu yltää ahtaampiin paikkoihin eikä käyttäjien tarvitse käyttää aikaa ympäröivien osien purkamiseen muttereihin käsiksi pääsemiseksi", Milwaukee Toolin tuotepäällikkö Alexander Flemming sanoo.

 

"Tämä tekninen läpimurto tekee näistä mutterinvääntimistä luonnollisen valinnan ahtaisiin kohteisiin", sanoo Alexander Flemming.

 

Uusissa M18 FUEL-mutterinvääntimissä yhdistyy kolme MILWAUKEE®-innovaatiota – hiiliharjaton POWERSTATE-moottori, REDLINK PLUS -elektroniikka ja REDLITHIUM-akku.

 

Hiiliharjaton POWERSTATE-moottori tuottaa voima irrottaa juuttuneet mutterit, kun taas REDLINK PLUS -elektroniikka takaa maksimaalisen suorituskyvyn ja suojaa työkalua ylikuormitukselta ja ylikuumenemiselta. M18 REDLITHIUM -akku varmistaa, että nämä työkalut tarjoavat enemmän työtä latausta kohti ja enemmän työtä akun käyttöiän aikana.

 

4-tilainen DRIVE CONTROL tarjoaa paremman tarkkuuden esiasetetuilla RPM- ja IPM-tasoilla, jotka voidaan valita yhdellä työkalun painikkeella. Valitsemalla tilan 4, kun työkalu kiertää eteenpäin, automaattinen virrankatkaisutila kiristää mutteria enintään 34 Nm sormitiukoissa sovelluksissa ylikiristyksen estämiseksi. Kun työkalu kiertää taaksepäin, tilaa 4 käytetään mutterin irrotuksen ohjaukseen, joka tuottaa ensin täyden vääntömomentin ja vähentää sitten pyörimisnopeutta, kun mutteri on löysätty, ja estää näin sen putoamisen.

 

Näkyvyyden parantamiseksi ahtaissa ja heikosti valaistuissa työtiloissa nämä työkalut on varustettu kolmoisLEDeillä, jotka tuottavat kirkkaampaa valoa ja vähemmän varjoja.

 

Uudet M18 FUEL-mutterinvääntimet ovat täysin yhteensopivia koko M18-järjestelmän kanssa, jossa on nyt yli 190 samalla akkujärjestelmällä toimivaa sähkötyökalua.

 

 

Tekniset tiedot

 

M18 FUEL 1/2” -mutterinväännin kitkarenkaalla (M18 FIW2F12-502X)

 • Irrotusmomentti: 339 Nm
 • Kiinnitysmomentti: 339 Nm
 • Kuormittamaton nopeus: 0 – 2400 kierrosta minuutissa
 • Iskunopeus: 0 – 3500 iskua minuutissa
 • Työkalun pituus: 124 mm
 • Paino akun kanssa: 1,8 kg
 • 4-tilainen DRIVE CONTROL (sisältää automaattisen virrankatkaisutilan ja ruuvinirrotustilan)


Toimitukseen sisältyy 2 x M18 REDLITHIUM 5,0 Ah -akkua, M18-M12-pikalaturi ja kuljetuslaatikko.

* Saatavana myös ilman akkuja ja laturia.

 

 

M18 FUEL 1/2” -mutterinväännin lukitusnastalla (M18 FIW2P12-502X)

 • Irrotusmomentti: 339 Nm
 • Kiinnitysmomentti: 339 Nm
 • Kuormittamaton nopeus: 0 – 2400 kierrosta minuutissa
 • Iskunopeus: 0 – 3500 iskua minuutissa
 • Työkalun pituus: 124 mm
 • Paino akun kanssa: 1,8 kg
 • 4-tilainen DRIVE CONTROL (sisältää automaattisen virrankatkaisutilan ja ruuvinirrotustilan)


Toimitukseen sisältyy 2 x M18™ REDLITHIUM™ 5,0 Ah -akku, M18™-
M12-pikalaturi ja kantolaukku.
* Saatavana myös ilman akkuja ja laturia.

Lisätietoa kompakteista MILWAUKEE®-mutterinvääntimistä saat videosta. Lähimmän jälleenmyyjäsi löydät osoitteesta www.milwaukeetool.fi


Aiheet: M18™

Tietoa meistä Milwaukee Tool

Jatkuvaa innovaatiota yli 95 vuoden ajan. Milwaukee Tool on ammattikäyttöön tarkoitettujen raskaan käytön sähkötyökalujen, tarvikkeiden ja käsityökalujen johtava valmistaja maailmanlaajuisesti. Siitä lähtien, kun yritys perustettiin vuonna 1924, Milwaukee Tool on johtanut alaa tuotteiden kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen. Milwaukee Tool on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä tarvikkeista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tool on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä.

Yhteystiedot

Viivi Pehto
Marketing Coordinator
Viivi Pehto
Alexander Flemming
Product Manager Nordic
Alexander Flemming

Aiheeseen liittyvät linkit