2021-08-25 08:00Lehdistötiedote

MILWAUKEE® PARANTAA TYÖTURVALLISUUTTA LAAJENTAMALLA SUOJALASIVALIKOIMAANSA

Laseissa on naarmuuntumaton ja huurtumaton pinnoite. Eriväriset linssit ja suurennusominaisuudet tekevät niistä sopivia moniin käyttökohteisiin. Suojalasit on kehitetty pitkäaikaiseen käyttöön käyttömukavuudesta tinkimättä.

MILWAUKEE® osoittaa jälleen kerran sitoutumisensa työntekijöiden turvallisuuden ja tuottavuuden varmistamiseen laajentaessaan suojalasivalikoimaansa. Laseissa on naarmuuntumaton ja huurtumaton pinnoite. Eriväriset linssit ja suurennusominaisuudet tekevät niistä sopivia moniin käyttökohteisiin. Suojalasit on kehitetty pitkäaikaiseen käyttöön käyttömukavuudesta tinkimättä.

Kaikissa uusissa laseissa (suurentavia laseja lukuun ottamatta) on käyttöä helpottavat mukavat sangat. Saatavana on keltaisia, harmaita ja sävytettyjä linssivaihtoehtoja. Tämä parantaa turvallisuutta ja mahdollistaa kuhunkin eri työympäristöön täydellisesti sopivien lasien valitsemisen. MILWAUKEE®-suojalasit on varustettu huurtumattomilla linsseillä, jotta käyttäjän näkökyky pysyy hyvänä. Suojalaseissa on kestävät ja naarmuuntumista estävät linssit, jotka parantavat tuottavuutta. Suojalaseja on saatavana keltaisina ja harmaina sekä kirkkaina ja sävytettyinä.

Harmaat linssit suojaavat kirkkaalta valolta. Ne päästävät läpi mahdollisimman vähän valoa taaten hyvän näkyvyyden ja suojaten silmiä auringolta. Ne sopivat myös sisätiloihin, sillä ne vähentävät sisävalojen voimakkuutta.

Keltaiset linssit suodattavat pois mahdollisesti haitallista sinistä valoa ja UV-säteitä. Ne ovat ihanteelliset varastotyöntekijöille, teollisuusvaloilla varustetuissa paikoissa työskenteleville tai näyttötyötä tekeville. Keltaiset linssit takaavat hyvän näkyvyyden, suojaavat siniseltä valolta ja parantavat kontrastia. 

 

 

Tehostetuissa suojalaseissa on lisäksi joustava nenäsilta, joka antaa käyttäjälle lisätukea ja takaa hyvän istuvuuden hengityssuojaimen päällä. Niitä on myös saatavana kirkkaina, sävytettyinä, harmaina ja keltaisina.

Lukemisen helpottamiseksi ja selkeyden takaamiseksi suurentavissa suojalaseissa on linssejä suojaava naarmuuntumaton kova pinnoite. Kirkkaat suurentavat linssit takaavat hyvän suojauksen lukemista haittaamatta. Linssien suurennusalue on +1,00 - +2,50 diopteria.

Laajennettu suojalasimallisto osoittaa Milwaukee Toolin keskittyvän innovatiivisiin ratkaisuihin, jotka takaavat sekä tuottavuuden että turvallisuuden. Lisätietoja MILWAUKEE®-suojalaseista saat videosta. Koko henkilösuojainvalikoiman löydät osoitteesta https://fi.milwaukeetool.eu/range/ppe/.Tietoa meistä Milwaukee Tool

Jatkuvaa innovaatiota yli 95 vuoden ajan. Milwaukee Tool on ammattikäyttöön tarkoitettujen raskaan käytön sähkötyökalujen, tarvikkeiden ja käsityökalujen johtava valmistaja maailmanlaajuisesti. Siitä lähtien, kun yritys perustettiin vuonna 1924, Milwaukee Tool on johtanut alaa tuotteiden kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen. Milwaukee Tool on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litiumionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä tarvikkeista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tool on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä.

Yhteystiedot

Viivi Pehto
Marketing Coordinator
Viivi Pehto
Henrik Nielsen
Trade Product Manager Milwaukee
Henrik Nielsen

Aiheeseen liittyvät linkit