2020-11-05 11:01Lehdistötiedote

MILWAUKEE® NÄYTTÄÄ VIHREÄÄ VALOA UUSILLE LASERJÄRJESTELMILLE

Sarjaan kuuluu kaksi M12-järjestelmän laseria – vihreä 360º tasolaser ja vihreä yhdistelmälaser – sekä kaksi REDLITHIUM USB‑laseria, jotka on suunniteltu korvaamaan markkinoilla olevat paristokäyttöiset laitteet – vihreä yhdistelmälaser ja vihreä linjalaser.

”Milwaukee Toolilta on jo pitkään toivottu laserjärjestelmää. Kun vihdoin pääsimme työstämään tätä tuotesegmenttiä, halusimme ajatella isosti ja esitellä todellisia innovaatioita, jotka tarjoaisivat käyttäjille lisää tuottavuutta ja tehokkuutta”, kertoo Gustav Olsson, Milwaukee Toolin tuotepäällikkö.

”M12-järjestelmää ja REDLITHIUM USB-akkuja hyödyntämällä pystymme vastaamaan lasertuotesarjamme avulla tavallisimpiin ongelmiin, joita käyttäjillä on nykyisten lasereiden kanssa. Käytimme paljon aikaa luodaksemme ratkaisuja, jotka tarjoavat lasertuotteiden parasta näkyvyyttä, koko päivän kestävää käyttöaikaa ja valmiita asennusvaihtoehtoja”, sanoo Gustav Olsson.

M12-laserit
M12 REDLITHIUM ‑akut tarjoavat jopa yli 15 tuntia jatkuvaa käyttöaikaa. Erottuvat vihreät laserlinjat tarjoavat käyttäjille ylivertaista, jopa 38 metrin näkyvyyttä pitkille etäisyyksille, ja lasertunnistimen kanssa toimintasäde on jopa 50 metriä. Lasereiden asentaminen pohjia tai asennuksia varten on usein rasittavaa ja aikaa vievää. Nopean asennuksen ja monipuolisuuden takaamiseksi kaikissa lasereissamme on luotipisteen ympäri pyörivä paikallisohjaus tarkkaa hallintaa ja nopeampaa pisteestä pisteeseen kohdistamista varten. Vahvistetut harvinaisten maametallimagneetit tarjoavat varman pidon ja varmistavat, että laser ei liu’u teräsrankojen tai muiden metallimateriaalien päällä ja se voidaan asettaa minne tahansa. Kaikissa M12-lasereissa on kolmijalka 1/4” ja 5/8” kierteellä. Laserit kestävät putoamista enintään metrin korkeudelta ja suojausluokka IP54 kertoo kestävyydestä haastavissa työmaaoloissa. Uudet M12-laserit tulevat markkinoille tammikuussa 2021, ja ne liittyvät akkukäyttöiseen M12-järjestelmään, joka on markkinoiden kattavin kompaktin kokoluokan järjestelmä ja sisältää tällä hetkellä yli 80 työkalua, joissa kaikissa on sama akkujärjestelmä.

REDLITHIUM USB ‑laserit
REDLITHIUM USB‑laserit tarjoavat käyttäjille helpon akkukäyttöisen ratkaisun ja todellista ammattitason suorituskykyä. Yksi ainoa REDLITHIUM USB-akku vastaa jopa 6000 alkalipariston käyttämistä, joten kertakäyttöisiä paristoja ei enää tarvita. Käytettäessä 3,0 Ah:n REDLITHIUM USB-akkuja lasereiden jatkuva käyttöaika on yli 8 tuntia yhdellä akun latauksella, mikä vastaa kuuden AA-pariston tarvetta päivässä. Kaikissa lasereissa on erottuva laserlinja, joka näkyy jopa 30 metrin päähän (lasertunnistimen kanssa kantama on 50 m). Tämä tekee tasaamisesta ja kohdistamisesta nopeaa ja tarkkaa. Nopean asennuksen ja monipuolisuuden takaamiseksi kaikissa linjalasereissamme on luotipisteen ympäri pyörivä paikallisohjaus tarkkaa hallintaa ja nopeampaa pisteestä pisteeseen kohdistamista varten. Vahvistetut harvinaisten maametallimagneetit tarjoavat varman pidon metallipinnoilla ja varmistavat, että laser ei liu’u teräsrankojen päällä ja se voidaan asettaa minne tahansa. Kaikissa USB-lasereissa on kolmijalka 1/4” kierteellä. Laserit kestävät putoamista enintään metrin korkeudelta ja suojausluokka IP54 kertoo kestävyydestä haastavissa työmaaoloissa. Kaksi uutta REDLITHIUM™ USB‑laseriamme ovat kaupoissa nyt.

Tarvikkeet
MILWAUKEE® julkaisee viisi uutta lisäosaa M12- ja REDLITHIUM USB‑lasereihin – HI-VIS-kohdistuslevy, 360° asennusteline, pidike, lasertunnistin ja 1,8 m kolmijalka linjalaserille. Kaikki tarvikkeet ovat saatavissa tammikuussa 2021.

HI-VIS-laserkohdistuslevy, jossa on responsiivinen keskityksen kohdistus ja erittäin näkyvä valo, ohjaa käyttäjän helposti kohteen keskelle nopeaa ja näkyvää kohdistusta varten.

360º laserjalustassa on monitasoinen kiertosäätö mukautuvaa ripustamista tai muuta pysty- tai vaakasuuntaista kiinnitystä varten.

Pidike antaa mahdollisuuden nopeaan kiinnitykseen ja varmaan pitoon. Siinä on kumihampaat ja matala kanta.

Linjalaserin kolmijalka on ihanteellinen vaakasuuntaisen laserlinjan korkeuden säätämiseen, kun laser on saatava lattiatason yläpuolelle. Säätövara 72–180 cm.

Laserlinjan tunnistin lisää toiminnallisuutta ja kasvattaa toimintasäteen jopa 50 metriin.

Ominaisuudet:

M12 vihreä 360º tasolaser (M12 3PL-401C)
- Toimintasäde: 38 m
- Toimintasäde tunnistimen kanssa: 50 m
- Tarkkuus: 0,3 mm/m
- Jalustan kierre: ¼” ja 5/8”
- Itsevaaitusalue: +/-4 °
- IP-luokka: IP54
- Iskunkestävyys: 1 m
- Lukittuva heiluri: Kyllä
- Luokan 2 laser

Mukana toimitetaan 1 x M12 REDLITHIUM 4,0 Ah -akku, M12-laturi, pidike, HI-VIS-laserkohdistuslevy ja tarvikelaatikko.

Saatavissa myös versio, jossa ei ole akkua ja laturia.

M12 vihreä yhdistelmälaser (M12 CLLP-301C)
- Toimintasäde: 38 m
- Toimintasäde tunnistimen kanssa: 50 m
- Tarkkuus: 0,3 mm/m
- Jalustan kierre: ¼” ja 5/8”
- Luotipisteet: Ylhäällä ja alhaalla
- Itsevaaitusalue: +/-4 °
- IP-luokka: IP54
- Iskunkestävyys: 1 m
- Lukittuva heiluri:  Kyllä
- Luokan 2 laser

Mukana toimitetaan 1 x M12 REDLITHIUM 3,0 Ah -akku, M12-laturi, pidike, HI-VIS-laserkohdistuslevy ja tarvikelaatikko.

Saatavissa myös versio, jossa ei ole akkua ja laturia.

USB REDLITHIUM™-yhdistelmälaser (L4 CLLP-301C)
- Toimintasäde: 30 m
- Toimintasäde tunnistimen kanssa: 50 m
- Tarkkuus: 0,3 mm/m
- Jalustan kierre: ¼”
- Luotipisteet: Ylhäällä ja alhaalla
- Lukittuva heiluri: Kyllä
- Itsevaaitusalue: +/-4 °
- IP-luokka: IP54
- Iskunkestävyys: 1 m
- Luokan 2 laser

Mukana toimitetaan 1 x USB REDLITHIUM 3,0 Ah -akku, pidike, USB-johto, AC-pistoke ja tarvikelaatikko.

USB REDLITHIUM™-linjalaser (L4 CLL-301C)
- Toimintasäde (m): 30
- Toimintasäde tunnistimen kanssa (m): 50
- Tarkkuus (mm/m): 0,3
- Jalustan kierre: ¼”
- Lukittuva heiluri: Kyllä
- Itsevaaitusalue (°): +-4°
- IP-luokka: IP54
- Iskunkestävyys (m): 1
- Luokan 2 laser

Mukana toimitetaan 1 x USB REDLITHIUM 3,0 Ah -akku, pidike, USB-johto, AC-pistoke ja tarvikelaatikko.

Lisätietoa MILWAUKEE®-lasertuotteista saat videosta. Lähimmänä jälleenmyyjäsi löydät osoitteesta www.milwaukeetool.fiTietoa meistä Milwaukee Tool

Jatkuvaa innovaatiota yli 95 vuoden ajan. Milwaukee Tool on ammattikäyttöön tarkoitettujen raskaan käytön sähkötyökalujen, tarvikkeiden ja käsityökalujen johtava valmistaja maailmanlaajuisesti. Siitä lähtien, kun yritys perustettiin vuonna 1924, Milwaukee Tool on johtanut alaa tuotteiden kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen. Milwaukee Tool on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä tarvikkeista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tool on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä.

Yhteystiedot

Viivi Pehto
Marketing Coordinator
Viivi Pehto
Gustav Olsson
Trade Product Manager Milwaukee
Gustav Olsson

Aiheeseen liittyvät linkit