2021-01-22 07:00Lehdistötiedote

MILWAUKEE® M18™ PACKOUT™ -RADIO/LATURI TUO TEHOKKAAN ÄÄNENTOISTON TYÖMAILLE

M18™ PACKOUT™ -radio ja laturi ei ole pelkästään täysin yhteensopiva PACKOUT™-säilytysjärjestelmän kanssa, vaan siinä on myös 10 kaiutinta ja kaikki liitännät, joiden avulla käyttäjät voivat toistaa ääntä langattomasti yli 30 metrin päästä.         

 

Tässä ainutlaatuisessa radiossa on Bluetooth® 4.2 ja se lataa kaikki M18-akut. Lisäksi se on täysin yhteensopiva PACKOUT-säilytysjärjestelmän kanssa, mikä helpottaa sen siirtämistä työmaalla ja sen ulkopuolella”, Milwaukee Toolin tuotepäällikkö Alexander Flemming sanoo.

 

PACKOUT on alan monipuolisin ja kestävin modulaarinen säilytysjärjestelmä. Helppo ja nopea kiinnitysmekanismi antaa käyttäjille vapauden pinota ja lukita PACKOUT-työkalulaatikoita, -lokerikoita ja erikokoisia laukkuja lukuisissa kokoonpanoissa, jotka sopivat parhaiten heidän tarpeisiinsa.

 

10 kaiuttimen järjestelmä koostuu neljästä täyden alueen kaiuttimesta ja neljästä diskanttikaiuttimesta, mitkä tuottavat kirkkaat keski- ja ylä-äänet. Yhdistettynä alaääni- ja passiivikaiuttimeen tämä tuottaa voimakkaan basson ja tasapainoisen 360° äänen suurissa sisä- ja ulkotiloissa. Radiossa on kattava Bluetooth® 4.2-liitäntä, 18 esiasemalla varustettu DAB+-radio ja sisäänrakennettu AUX-liitäntä, mitkä tuovat M18PACKOUT-radion uudelle tasolle ja parantavat sen suorituskykyä. Radiossa on integroitu säilytyslokero, joka on varustettu mobiililaitteiden säilytystilalla, M18-laturi, USB 2.1A -portti mobiililaitteen lataamista varten sekä AUX-tuloliitäntä. Nämä ominaisuudet auttavat radiota kestämään työmaan rankat olosuhteet.

 

Helpon ja nopean kiinnitysmekanismin ansiosta M18PACKOUT -radio ja laturi kulkee helposti mukana, ja akku, johto, pullonavaaja sekä integroitu säilytystila ovat helposti käytettävissä, kun radio on pinottuna.PACKOUT-radio kestää jopa 130 kg painon.

 

Kestävyyden parantamiseksi M18PACKOUT -radio ja laturi on vesi- ja likasuojattu, ja jokainen kulma on varustettu ulkosuojauksella.

           

Tämä uusi radio on täysin yhteensopiva koko M18-järjestelmän kanssa, joka tarjoaa nyt yli 190 samalla akkujärjestelmällä toimivaa sähkötyökalua.

 

Bluetooth®-sanamerkki ja logot ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä, jotka omistaa Bluetooth SIG, Inc., ja TTI käyttää näitä merkkejä lisenssillä. Muut tavaramerkit ja tuotenimet ovat omistajiensa tavaramerkkejä.

 

Tekniset tiedot

 

M18™ PACKOUT™ -radio ja laturi (M18 PRCDAB+-0)

Bluetooth®-yhteensopiva: Kyllä

Akkulaturi: Kyllä

Radion esiasetetut asemat: 18

USB-latausvirta: 2,1 A

Mitat: 558,8 x 411,5 x 172 mm

Paino akun kanssa (M18 2,0 Ah): 10,9 kg

Jännite: 18V

Suojausluokka: IP57

 

Lisätietoa M18 PACKOUT -radiosta ja laturista saat videosta. Lähimmän jälleenmyyjäsi löydät osoitteesta www.milwaukeetool.fiTietoa meistä Milwaukee Tool

Jatkuvaa innovaatiota yli 95 vuoden ajan. Milwaukee Tool on ammattikäyttöön tarkoitettujen raskaan käytön sähkötyökalujen, tarvikkeiden ja käsityökalujen johtava valmistaja maailmanlaajuisesti. Siitä lähtien, kun yritys perustettiin vuonna 1924, Milwaukee Tool on johtanut alaa tuotteiden kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen. Milwaukee Tool on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä tarvikkeista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tool on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä.

Yhteystiedot

Viivi Pehto
Marketing Coordinator
Viivi Pehto
Alexander Flemming
Product Manager Nordic
Alexander Flemming

Aiheeseen liittyvät linkit