2021-05-04 09:30Lehdistötiedote

MILWAUKEE® M12™-PAIKANTIMEN AVULLA PUTKET JA JOHDOT LÖYTYVÄT HELPOSTI

PAIKANTIMEN NÄYTÖLLÄ ON SUUNTANUOLI, JOKA OSOITTAA KOHTEEN SUUNNAN. KAHDEN YMPÄRISÄTEILEVÄN ANTENNIN AVULLA LAITE TARJOAA VIEMÄRINPUHDISTAJILLE JA PUTKIASENTAJILLE TARKKAA PAIKANNUSTIETOA JA ELIMINOI VIRHEELLISET LUKEMAT.

 

"Viemäriputkien etsiminen paikantimella on aiemmin ollut hankalaa, sillä teknikot ovat joutuneet suorittamaan monia toimia ennen kamerapään paikantamista", Milwaukee Toolin Trade Product Manager Gustav Olsson sanoo. "M12-paikantimen näytöllä näkyvä suuntanuoli osoittaa välittömästi asentajille, missä kamerapää on ja näin sijaintia ei tarvitse arvailla. Kahden 3D-antennin ansiosta teknikot voivat luottaa paikantimen tarkkuuteen."

 

M12™-paikantimessa on 4,3 tuuman värillinen LCD-näyttö, josta lukemat näkee helposti myös suorassa auringonvalossa. Vaativimpiinkin olosuhteisiin suunniteltu M12™-paikannin on varustettu iskuja kestävällä näytöllä, kumisuojuksella ja tiivistetyllä akkukotelon kannella, mitkä varmistavat hyvän suojan. Yli 13 tunnin käyttöaika ja alle 30 minuutin latausaika REDLITHIUM™ 2,0 Ah -akkua käytettäessä tarkoittaa sitä, että alkaliparistojen jatkuvan vaihtamisen voi unohtaa.

 

Lisäksi M12™-paikannin hyödyntää ONE-KEY™-teknologiaa, joka mahdollistaa langattoman työkalujen seurannan, työkalukannan hallinnan ja turvallisuuden takaamisen.

 

 

Tekniset tiedot

 

M12-paikannin (M12 PL-201C)

  • Kaksi ympärisäteilevää 3D-antennia
  • 4,3 tuuman LCD-värinäyttö
  • Sondin taajuus: 512 Hz, 640 Hz, 33 KHz
  • Linjan jäljitystaajuus: 33 KHz, 83 KHz
  • Virtataajuus: 50 Hz, 60 Hz
  • Paino akun kanssa (kg): 2,6
  • ONE-KEY™-yhteensopiva

 

Lisätietoja M12-paikantimesta saat videosta. Lisätietoa akkukäyttöisistä viemärinpuhdistus- ja tarkastusratkaisuista ja lähimmän jälleenmyyjäsi löydät osoitteesta www.milwaukeetool.fi


Aiheet: M12™

Tietoa meistä Milwaukee Tool

Jatkuvaa innovaatiota yli 95 vuoden ajan. Milwaukee Tool on ammattikäyttöön tarkoitettujen raskaan käytön sähkötyökalujen, tarvikkeiden ja käsityökalujen johtava valmistaja maailmanlaajuisesti. Siitä lähtien, kun yritys perustettiin vuonna 1924, Milwaukee Tool on johtanut alaa tuotteiden kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen. Milwaukee Tool on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä tarvikkeista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tool on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä.

Yhteystiedot

Viivi Pehto
Marketing Coordinator
Viivi Pehto
Gustav Olsson
Trade Product Manager Milwaukee
Gustav Olsson

Aiheeseen liittyvät tiedostot

Aiheeseen liittyvät linkit