2020-09-09 11:01Lehdistötiedote

MILWAUKEE®-KULMAMUTTERINVÄÄNNIN ON VAHVOISTA VAHVIN

Markkinoiden ensimmäiset hiiliharjattomat kulmamutteriNvääntimet tarjoavat suuremman vääntömomentin kuin mitkään muut akkukäyttöiset 12V:n vaihtoehdot.

 

”Kun pääsy työskentelytilaan on rajallinen, ammattilaisten ainoana vaihtoehtona ovat pneumaattiset tai hiiliharjallisella moottorilla varustetut kulmamutterinvääntimet. Näihin vaihtoehtoihin kuitenkin tyypillisesti liittyy rajallinen liikuteltavuus ja vääntömomentti, mikä on käyttäjille turhauttavaa”, kertoo Henrik Nielsen, Milwaukee Toolin tuotepäällikkö.

 

”Olemme tehneet laajaa käyttäjätutkimusta työmailla ja -pajoilla, ja näimme tarpeen akkukäyttöiselle työkalulle, jossa yhdistyisivät kompressorien, letkujen ja rutiinihuollon tarpeettomuus, litteä muotoilu ja suurempi vääntömomentti, koska näitä ominaisuuksia tarvitaan tietyissä käyttöolosuhteissa”, sanoo Henrik Nielsen.

 

M12 FUEL ‑kulmamutterinvääntimistä on saatavissa kaksi kokoa, 3/8” ja 1/2”, ja ne ovat markkinoiden voimakkaimpia 12V:n kulmamutterinvääntimiä. Pitkänomainen runko mahdollistaa paremman pääsyn ja enemmän hallintaa vaikeasti saavutettavissa käyttökohteissa. Litteä ja vain 71 mm pitkä pää sopii helposti ahtaisiin työskentelytiloihin, lisää työskentelytehoa ja vähentää pistoolinmallisissa työkaluissa tarvittavien jatkovarsien käyttöä.

 

M12 FUEL -kulmamutterinvääntimen hiiliharjaton POWERSTATE-moottori tuottaa jopa 300 Nm:n irrotusmomentin, jonka avulla poistetaan tiukimmatkin mutterit ja kiinnikkeet. Kun kulmamutterinvääntimeen yhdistetään Milwaukee Toolin älykäs REDLINK PLUS ‑elektroniikka ja REDLITHIUM-akku, kulmamutterinvääntimien teho ja nopeus säilyvät vakaina.

 

Neljä käyttötilaa sisältävän DRIVE CONTROL ‑ominaisuuden ansiosta käyttäjä voi sovittaa asennuksessa tarvittavaa voimaa ja nopeutta tarpeen mukaan. Kaikki neljä tilaa mahdollistavat äärimmäisen tarkkuuden. Automaattinen sammutustila estää pulttien ylikiristymisen ja mutterin poistotila lisää hallintaa irtoamispisteen jälkeen.

 

Uudet M12 FUEL ‑kulmamutterivääntimet ovat osa akkukäyttöisten M12-työkalujen sarjaa. Markkinoiden kattavin kompaktin kokoluokan työkalusarja keskittyy tarjoamaan alansa parasta kestävyyttä ja voimaa ahtaisiin työskentelytiloihin. Tällä hetkellä M12-järjestelmään kuuluu yli 80 työkaluratkaisua.

 

 

Tekniset tiedot
 

M12 FUEL ½” -kulmamutterinväännin kitkarenkaalla (M12 FRAIWF12-0)

 

  • Neljän tilan DRIVE CONTROL
  • Kierrosluku: 3000 kierr./min.
  • Iskuluku: 3600 isk./min.
  • Enimmäisvääntömomentti: 270 Nm
  • Paino akun kanssa: 1,7 kg

 

M12 FUEL 3/8” -kulmamutterinväännin kitkarenkaalla (M12 FRAIWF38-0)

 

  • Neljän tilan DRIVE CONTROL
  • Kierrosluku: 3000 kierr./min.
  • Iskuluku: 3600 isk./min.
  • Enimmäisvääntömomentti: 270 Nm
  • Paino akun kanssa: 1,7 kg

 

Lisätietoja M12 FUEL™ ‑kulmamutterinvääntimistä saat videosta. Lähimmän myymälän löydät osoitteesta www.milwaukeetool.fi


Aiheet: M12™

Tietoa meistä Milwaukee Tool

Jatkuvaa innovaatiota yli 95 vuoden ajan. Milwaukee Tool on ammattikäyttöön tarkoitettujen raskaan käytön sähkötyökalujen, tarvikkeiden ja käsityökalujen johtava valmistaja maailmanlaajuisesti. Siitä lähtien, kun yritys perustettiin vuonna 1924, Milwaukee Tool on johtanut alaa tuotteiden kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen. Milwaukee Tool on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä tarvikkeista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tool on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä.

Yhteystiedot

Viivi Pehto
Marketing Coordinator
Viivi Pehto
Henrik Nielsen
Trade Product Manager Milwaukee
Henrik Nielsen

Aiheeseen liittyvät linkit