2021-03-23 11:00Lehdistötiedote

MILWAUKEE® ESITTELEE ALAN HILJAISIMMAN AKKUKÄYTTÖISEN ILMAKOMPRESSORIN

7,6 litran kompaktin ja hiljaisen M18 FUEL™ -ILMAkompressorin melutaso on vain 68 dB (A) eli se on kaksi kertaa hiljaisempi kuin tavalliset johdolliset ILMAkompressorit.

 

Vain 68 dB (A) melutason ansiosta uusi ilmakompressori vähentää merkittävästi ilmakompressorien käytön suurinta haittaa eli melua. Se painaa 14,4 kg ja siinä on kaksi kantokahvaa, joten se on helppo kuljettaa työmaalle ja sieltä pois. Matalaprofiilinen ja pinottava rakenne helpottaa myös varastointia.

 

M18 REDLITHIUM -akkutekniikan ansiosta hankalia johdollisia työkaluja ei enää tarvita. Ilmakompressorin voima riittää jopa (1600) 18 GA -viimeistelynaulan ampumiseen yhdellä M18 REDLITHIUM HIGH OUTPUT 12,0 Ah -akun latauksella. Ilmakompressorissa on käyttöä helpottava pikaliitin ja yhden kierroksen säädin. Akkuun pääsee helposti käsiksi. Edessä olevat mittarit helpottavat säätöjen tekemistä.

 

Uusi työkalu on täysin yhteensopiva kaikkien M18-tuotevalikoimaan kuuluvien yli 190 samaa akkujärjestelmää käyttävän sähkötyökalun kanssa.

 

 

Tekniset tiedot

 

M18 FUEL -ilmakompressori (M18 FAC-0)

  • Kapasiteetti: 7,6 l
  • Ilmavirta: 48 l/min paineella 2,8 bar
  • Paino akun kanssa: 14,4 kg
  • Melutaso: 68 dB(A)
  • Pumpun tyyppi: Öljytön

 

 Lisätietoja M18 FUEL -ilmakompressorista saat videolta. Lähimmän myymäläsi löydät osoitteesta www.milwaukeetool.fi


Aiheet: M18™

Tietoa meistä Milwaukee Tool

Jatkuvaa innovaatiota yli 95 vuoden ajan. Milwaukee Tool on ammattikäyttöön tarkoitettujen raskaan käytön sähkötyökalujen, tarvikkeiden ja käsityökalujen johtava valmistaja maailmanlaajuisesti. Siitä lähtien, kun yritys perustettiin vuonna 1924, Milwaukee Tool on johtanut alaa tuotteiden kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen. Milwaukee Tool on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä tarvikkeista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tool on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä.

Yhteystiedot

Viivi Pehto
Marketing Coordinator
Viivi Pehto
Gustav Olsson
Trade Product Manager Milwaukee
Gustav Olsson

Aiheeseen liittyvät linkit