2021-05-12 07:00Lehdistötiedote

MILWAUKEE®-ALUEVALAISIN TARJOAA KAKSINKERTAISTA VALOTEHOA KILPAILIJOIHIN NÄHDEN

Uusi ALUEvalaisin on 100 % tehokkaampi kuin aiempi M18™ LED-aluevalAISIN/laturi. Se täyttää työmaan kaikki valaistustarpeet.

"Vuonna 2016 toimme markkinoille jalallisen aluevalaisimen, joka poisti kaikki yleiset jalallisten halogeenivalaisimien aiheuttamat päänvaivat", Trade Product Manager Nordic Alexander Flemming sanoo. "Tänä vuonna teemme monipuolisesta akkukäyttöisestä aluevalaisimestamme entistäkin paremman lisäämällä siihen toisen sukupolven laturin sekä kasvattamalla valotehoa kaksinkertaiseksi alkuperäiseen malliin verrattuna.

 

Alkuperäisen mallin tavoin uudessa tehokkaassa M18-aluevalaisimessa/laturissa on moneen suuntaan kääntyvät valaisupäät, joten valon voi ohjata sinne, missä sitä tarvitaan. Aluevalaisimessa on kolme tehoasetusta 6000 lumenin TRUEVIEW-teräväpiirtotekniikalla optimaaliseen valon hallintaan. Valaisimessa on kuljettamista ja säilyttämistä helpottava paranneltu kantokisko, se voidaan pystyttää sekunneissa ja sen korkeus voidaan säätää 1–2,2 m välillä.

 

Tehokkaassa M18-aluevalaisimessa/laturissa on integroitu vaihtovirtapistoke käytettäväksi tavallisen jatkojohdon ja M18-akkulaturin kanssa sekä USB-portti henkilökohtaisten laitteiden lataamiseen työmaalla. MILWAUKEE® LED-valaisimien tavoin uusia valodiodeja ei tarvitse koskaan vaihtaa.

 

Valaisin on osa M18-tuotevalikoimaa, johon kuuluu tällä hetkellä yli 190 sähkötyökalua, jotka kaikki toimivat samalla akkujärjestelmällä.

 

 

Tekniset tiedot

 

Jalallinen M18-aluevalaisin/laturi (M18 HOSALC-0)

  • Suurin valoteho korkea/keskitaso/matala: 6000/4000/1700 lumenia
  • Maks. käyttöaika M18 HB8 -akulla (h): 3,5/5/10 h
  • Paino akun kanssa: 11,1 kg
  • IP-turvallisuusluokka: IP34

 

Lisätietoja uudesta jalallisesta M18-aluevalaisimesta/laturista saat videosta. Lähimmän myymäläsi löydät osoitteesta www.milwaukeetool.fiTietoa meistä Milwaukee Tool

Jatkuvaa innovaatiota yli 95 vuoden ajan. Milwaukee Tool on ammattikäyttöön tarkoitettujen raskaan käytön sähkötyökalujen, tarvikkeiden ja käsityökalujen johtava valmistaja maailmanlaajuisesti. Siitä lähtien, kun yritys perustettiin vuonna 1924, Milwaukee Tool on johtanut alaa tuotteiden kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen. Milwaukee Tool on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä tarvikkeista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tool on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä.

Yhteystiedot

Viivi Pehto
Marketing Coordinator
Viivi Pehto
Alexander Flemming
Product Manager Nordic
Alexander Flemming

Aiheeseen liittyvät linkit