2020-10-06 09:31Lehdistötiedote

MILWAUKEE® 12V MONITOIMITYÖKALUN NOPEUS JA VAKAUS OVAT OMAA LUOKKAANSA

M12™-JÄRJESTELMÄN UUSI TYÖKALU TARJOAA KÄYTTÄJILLE MONITOIMITYÖKALUJEN PARASTA VÄRÄHTELYTEHOA. NOPEAN 12V:N KATKAISUTEHON JA KAUTTAALTAAN MATALAN TÄRINÄTASON LISÄKSI TERÄN VAIHTO KÄY NOPEASTI ILMAN TYÖKALUJA.

Uudessa M12 FUEL™ -monitoimityökalussa yhdistyvät kolme ainutlaatuista MILWAUKEE®-innovaatiota – hiiliharjaton POWERSTATE™-moottori, REDLITHIUM™-akku ja REDLINK PLUS™ -elektroniikka.

Hiiliharjaton POWERSTATE™-moottori, huima 1,8° vasen/oikea värähtelykulma ja
10 000–20 000 värähdystä minuutissa takaavat 12V:n sarjan nopeimman katkaisunopeuden upposahauksille ja pitkittäiskatkaisuille, naulojen ja laastin poistoon ja vaivattomaan pulttien katkaisuun. Lisäksi työkalussa on tärinää vaimentavaa teknologia, joka pienentää työkalun tärinää kauttaaltaan, ei ainoastaan kahvasta.

REDLINK PLUS™ -elektroniikka mahdollistaa täydellisen tietojen kulkemisen työkalun ja akun välillä, ja takaa siten erinomaisen suorituskyvyn, suojan ja tehokkuuden. Kun työkaluun yhdistetään 4,0 Ah:n M12™ REDLITHIUM™ -akku, se saa aikaan enemmän kuin mikään toinen 12V:n työkalu, esimerkkinä jopa 54 katkaisua tammeen (25x50 mm) ja 65 katkaisua mäntyyn (25x50 mm).

Työkalussa on yleismallinen teräadapteri ja terän vaihtaminen onnistuu ilman työkaluja, mikä on harvinaista 12V:n monitoimityökalujen joukossa. Nopeudensäätöön löytyy 12 eri nopeusvaihtoehtoa ja sisäänrakennettu LED-työvalo parantaa näkyvyyttä.

Milwaukee Tool lanseeraa samaan aikaan M12 FUEL™ -monitoimityökalun kanssa kattavan sarjan monitoimityökalun teriä, joissa on Starlock®-kiinnitys. Sarjaan kuuluu sahaavia, hiovia ja materiaalia poistavia lisätarvikkeita.

Uusi M12 FUEL™ -monitoimityökalu liittyy akkukäyttöisten M12™-työkalujen sarjaan. Markkinoiden kattavin kompaktin kokoluokan työkalusarja keskittyy tarjoamaan alansa parasta kestävyyttä ja voimaa ahtaisiin työskentelytiloihin. Tällä hetkellä M12™-järjestelmään kuuluu yli 80 työkaluratkaisua.

Ominaisuudet:

M12 FUEL™ -monitoimityökalu (M12 FMT-422X)
• Värähtelykulma: 1,8° vasen/oikea
• Kuormittamaton nopeus: 10 000–20 000 opm
• Paino akun kanssa: 1,2 kg
• Nopeudensäätö
• Työkaluton teränvaihto

Mukana toimitetaan 1 x 2,0 Ah:n ja 1 x 4,0 Ah:n M12™ REDLITHIUM™ akku, laturi, kuusiokoloavain, 1 x adapteri, 1 x upposahausterä OSC 112, 1 x hionta-alusta, hiomapaperi 3 x 60, 3 x 80, 3 x 120, 3 x 240, DEK26-pölynpoisto, syvyysrajoitin ja HD Box -laatikko.

*Saatavissa myös ilman akkuja ja laturia

Lisätietoja M12 FUEL™ monitoimityökalusta saat videosta. Lähimmän myymälän löydät osoitteesta www.milwaukeetool.fi


Aiheet: M12™

Tietoa meistä Milwaukee Tool

Jatkuvaa innovaatiota yli 95 vuoden ajan. Milwaukee Tool on ammattikäyttöön tarkoitettujen raskaan käytön sähkötyökalujen, tarvikkeiden ja käsityökalujen johtava valmistaja maailmanlaajuisesti. Siitä lähtien, kun yritys perustettiin vuonna 1924, Milwaukee Tool on johtanut alaa tuotteiden kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen. Milwaukee Tool on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä tarvikkeista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tool on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä.

Yhteystiedot

Viivi Pehto
Marketing Coordinator
Viivi Pehto
Gustav Olsson
Trade Product Manager Milwaukee
Gustav Olsson

Aiheeseen liittyvät linkit