2021-04-20 08:00Lehdistötiedote

MARKKINOIDEN NOPEIN JA KEVEIN KOMPAKTI VANNESAHA

UUSI KOMPAKTI M12 FUEL™ -VANNESAHA ON MARKKINOIDEN KEVEIN, MINKÄ ANSIOSTA SAHAA ON HELPPO KÄYTTÄÄ MYÖS AHTAISSA PAIKOISSA JA YHDELLÄ KÄDELLÄ. SE ON LUOKKANSA NOPEIN VANNESAHA JA KATKAISEE NOPEAMMIN KUIN KILPAILEVAT 18 VOLTIN JA 20 VOLTIN VAIHTOEHDOT, JOIDEN KATKAISUKAPASITEETTI ON 64 MM. 

 

"Nykyiset kompaktit vannesahamme ovat luokkansa parhaita, mutta selvitysten perusteella käyttäjät tarvitsevat vannesaharatkaisua, joka on paitsi kompakti myös katkaisee aiempia ratkaisuja nopeammin ja pystyy parempaan kapasiteettiin", Milwaukee Toolin Trade Product Manager Gustav Olsson sanoo.

 

"Näiden tarpeiden täyttämiseen kehitimme kompaktin M12-vannesahan, jonka katkaisukapasiteetti on nykyistä M12-vannesahaa suurempi ja jossa hyödynnetään FUEL-tekniikan tehoa" Olsson sanoo.

 

Hiiliharjattoman POWERSTATE-moottorin avulla kompakti M12 FUEL -vannesaha tarjoaa äärimmäisen katkaisunopeuden ja 64 mm x 64 mm katkaisukapasiteetin. Uupumisen minimoimiseksi vannesaha on optimoitu pään yläpuolella tapahtuvaan työskentelyyn. Se painaa vain 3,2 kg, joten se on markkinoiden kevyin kompakti vannesaha. Yksikätiseen käyttöön sopivassa vannesahassa on integroidut teräsuojukset. Sen katkaisukapasiteetti on suurempi kuin kompaktissa M12-vannesahassa. Nopeusporrastettu kytkin, säädettävä pohjalevy ja LED-työvalo tekevät työkalusta helpon hallita.

 

Uusi kompakti M12 FUEL -vannesaha on täysin yhteensopiva kaikkien M12-tuotevalikoimaan kuuluvien ja samaa akkujärjestelmää käyttävien yli 90 sähkötyökalun kanssa.

 

Uudet vannesahanterät!

Uusien kompaktien M12 FUEL -vannesahojen mukana toimitetaan myös upouudet MILWAUKEE® Extreme Metal Compact -vannesahanterät. Uudet 726 mm:n terät on optimoitu ohuelle metallille (12/14 TPI) tai paksulle metallille (8/10 TPI), mikä maksimoi vannesahanterän suorituskyvyn. Siten katkaisuja voi tehdä tavallista enemmän, ennen kuin terä on vaihdettava.

 

 

Tekniset tiedot

 

Kompakti M12 FUEL -vannesaha (M12 FBS64-402C)

  • Katkaisukapasiteetti, suorakulmainen palkki: 64 x 64 mm
  • Kuormittamaton nopeus: 0–174 kierr./min.
  • Terän pituus: 726 mm
  • Paino 4,0 Ah akulla: 3,2 kg
  • Integroitu teräsuojus
  • Nopeusporrastettu kytkin
  • LED-työvalo
  • Ripustuskoukku

 

Mukana toimitetaan kaksi M12 REDLITHIUM 4,0 Ah -akkua, M12-laturi ja muovilaatikko.

 

*Saatavana myös ilman akkuja ja laturia.

 

Lisätietoja kompaktista M12 FUEL -vannesahasta saat videosta. Lähimmän myymälän löydät osoitteesta www.milwaukeetool.fi


Aiheet: M12™

Tietoa meistä Milwaukee Tool

Jatkuvaa innovaatiota yli 95 vuoden ajan. Milwaukee Tool on ammattikäyttöön tarkoitettujen raskaan käytön sähkötyökalujen, tarvikkeiden ja käsityökalujen johtava valmistaja maailmanlaajuisesti. Siitä lähtien, kun yritys perustettiin vuonna 1924, Milwaukee Tool on johtanut alaa tuotteiden kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen. Milwaukee Tool on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä tarvikkeista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tool on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä.

Yhteystiedot

Viivi Pehto
Marketing Coordinator
Viivi Pehto
Gustav Olsson
Trade Product Manager Milwaukee
Gustav Olsson

Aiheeseen liittyvät tiedostot

Aiheeseen liittyvät linkit