2021-09-08 07:00Lehdistötiedote

MAAILMAN ENSIMMÄINEN 2-NOPEUKSINEN AKKUKÄYTTÖINEN RENGASTYÖKALU

Mullistavalla akkukäyttöisellä M12 FUEL-rengastyökalulla paineilmakäyttöiset vaihtoehdot voiDAAN unohtaa kokonaan. Sen teho riittää henkilö-, kuorma- ja hyötyajoneuvojen renkaiden korjaamiseen ja sen akku kestää koko työpäivän.

"Renkaiden korjauksissa ammattilaiset ovat jo pitkään luottaneet paineilmaratkaisuihin, jotka rajoittavat liikkuvuutta ja lisäävät päivittäisiä huoltokustannuksia letkujen, kompressorien ja generaattorien tarpeen vuoksi", Milwaukee Toolin Trade Product Manager Alexander Flemming sanoo. "M12 FUEL -akkutekniikan ansiosta olemme nyt voineet tuoda markkinoille ensimmäisen akkukäyttöisen MILWAUKEE®-rengastyökalun, jonka teho vastaa paineilmakäyttöisiä vaihtoehtoja. Se takaa tuottavuuden ja turvallisuuden korjaamolla."

 

Muiden M12 FUEL -tuotteiden tavoin myös rengastyökalu hyödyntää kolmea ainutlaatuista MILWAUKEE®-innovaatiota: hiiliharjatonta POWERSTATE-moottoria, REDLITHIUM-akkua ja REDLINK PLUS -elektroniikkaa.

 

Hiiliharjaton POWERSTATE -moottori tarjoaa tehoa vaativien kalvinta- ja hiontatöiden suorittamiseen niin henkilö-, kuorma- kuin hyötyajoneuvojenkin renkaissa. REDLINK PLUS -elektroniikka puolestaan takaa hyvän kommunikoinnin työkalun ja akun välillä ja siten erinomaisen suorituskyvyn, suojauksen ja tuottavuuden. Edistyksellisen elektroniikan ansiosta MILWAUKEE® on luonut maailman ensimmäisen rengastyökalun kahden tilan DRIVE CONTROL -ominaisuudella. Kierrosnopeus on 1200 RPM kalvinnassa ja 2500 RPM hionnassa. Näin vältetään kalliit virheet ja varmistetaan korjausten tasalaatuisuus. M12 REDLITHIUM 4,0 Ah -akulla rengastyökalussa riittää virtaa jopa 30 renkaan korjaukseen yhdellä akun latauksella.  

  

Uusi M12 FUEL -rengastyökalu on täysin yhteensopiva koko M12-tuotevalikoiman kanssa, johon kuuluu yli 90 samaa akkujärjestelmää käyttävää sähkötyökalua.

 

 

Tekniset tiedot

M12 FUELTM -rengastyökalu (M12 FTB-0)

  • Kalvintatila: 1200 kierr./min
  • Hiontatila: 2500 kierr./min
  • Maks. hiontatarvikkeiden halkaisija: 80 mm
  • Maks. kalvintatarvikkeiden halkaisija: 9,5 mm
  • Istukka: 7/16" Hex
  • Pikavaihtosovitin
  • Nopeudensäätökytkin
  • LED-työvalo
  • Paino akun kanssa: 1,1 kg

 

Lisätietoja M12 FUEL™ -rengastyökalusta saat videosta. Lähimmän jälleenmyyjän löydät osoitteesta www.milwaukeetool.fi.


Aiheet: M12™

Tietoa meistä Milwaukee Tool

Jatkuvaa innovaatiota yli 95 vuoden ajan. Milwaukee Tool on ammattikäyttöön tarkoitettujen raskaan käytön sähkötyökalujen, tarvikkeiden ja käsityökalujen johtava valmistaja maailmanlaajuisesti. Siitä lähtien, kun yritys perustettiin vuonna 1924, Milwaukee Tool on johtanut alaa tuotteiden kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen. Milwaukee Tool on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä tarvikkeista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tool on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä.

Yhteystiedot

Viivi Pehto
Marketing Coordinator
Viivi Pehto
Alexander Flemming
Product Manager Nordic
Alexander Flemming

Aiheeseen liittyvät linkit