2021-03-11 12:30Lehdistötiedote

M18 FUEL™ -MONITOIMITYÖKALU KATKAISEE NOPEASTI JA TEHOKKAASTI

Tämä uusi monitoimityökalu on markkinoiden kätevin. Se KATKAISEE nopeasti, sahaa tehokkaasti ja OMAA MATALAN TÄRINÄTASON.

"Mikään ei ole parempi vaihtoehto kuin värähtelevä monitoimityökalu, jos sinun on katkaistava, hiottava tai kaavittava ahtaissa paikoissa tai hankalissa kulmissa. Sen monipuolisuus on vertaansa vailla", Milwaukee Toolin tuotepäällikkö Gustav Olsson sanoo. "Johtava akkutekniikkamme on kehittynyt niin hyväksi, että voimme tuoda markkinoille äärimmäisen nopean ja tehokkaan värähtelevän monitoimityökalun, jonka tärinätaso on erittäin pieni. Tämä värähtelevä monitoimityökalu on ennenkokematon!"

M18-monitoimityökalun seuraksi MILWAUKEE® M18-järjestelmään liittyvä uusi M18 FUEL -monitoimityökalu hyödyntää kolmea ainutlaatuista MILWAUKEE®-innovaatiota: hiiliharjatonta POWERSTATE-moottoria, REDLITHIUM-akkua ja REDLINK PLUS -elektroniikkaa. 

Hiiliharjattoman POWERSTATE-moottorin, 4,2 asteen värähtelykulman ja 10 000 – 20 000 OPM värähtelynopeuden yhdistelmä takaa alan nopeimman katkaisunopeuden. Käyttäjät voivat suorittaa monia vaativia töitä helposti, kuten katkaista kovapuuta ja naulaista puuta tehokkaammin kuin mitä monitoimityökaluilta on aiemmin totuttu odottamaan. Lisäksi työkalun rakenne vähentää tärinää, mikä tekee katkaisemisesta miellyttävää ja vähemmän väsyttävää.

Muita ominaisuuksia ovat 10 asetuksen valintakiekko automaattisella nopeussäädöllä. Sen avulla käyttäjät voivat säätää nopeuden kulloiseenkin kohteeseen sopivaksi. Lisäksi työkalussa on integroitu 180 asteen LED-työvalo, joka takaa maksimaalisen näkyvyyden hämärässä.

Uusi M18 FUEL -monitoimityökalu on täysin yhteensopiva kaikkien M18-tuotevalikoimaan kuuluvien yli 190 samaa akkujärjestelmää käyttävän sähkötyökalun kanssa.

 

 

Tekniset tiedot

 

M18 FUEL™ -monitoimityökalu (M18 FMT-502X)

  • Kuormittamaton nopeus: 10 000 - 20 000 rpm
  • Värähtelykulma vasen/oikea: 4,2°
  • Paino akun kanssa: 1,9 kg
  • Automaattinen nopeussäätö
  • 180° LED-valo
  • Nopeudensäädin

 

Mukana toimitetaan (2) M18 REDLITHIUM 5,0 -akkua, M18 - M12 -pikalaturi, (1) yleiskäyttöinen, värähtelevä OPEN-LOK-puuterä monitoimityökaluun, (1) monitoimihiomatyyny, (1) 60 hiekkapaperi, (1) 80 hiekkapaperi, (2) 120 hiekkapaperi ja (1) 240 hiekkapaperi, (1) syvyyspysäytin, (1) pölynpoistosuojus, (1) teräsovitin.

 

* Saatavana myös ilman akkuja.

 

 

Lisätietoja M18 FUEL -monitoimityökalusta saat videosta. Lähimmän myymäläsi löydät osoitteesta www.milwaukeetool.fi


Aiheet: M18™

Tietoa meistä Milwaukee Tool

Jatkuvaa innovaatiota yli 95 vuoden ajan. Milwaukee Tool on ammattikäyttöön tarkoitettujen raskaan käytön sähkötyökalujen, tarvikkeiden ja käsityökalujen johtava valmistaja maailmanlaajuisesti. Siitä lähtien, kun yritys perustettiin vuonna 1924, Milwaukee Tool on johtanut alaa tuotteiden kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen. Milwaukee Tool on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litiumionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä tarvikkeista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tool on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä.

Yhteystiedot

Viivi Pehto
Marketing Coordinator
Viivi Pehto
Gustav Olsson
Trade Product Manager Milwaukee
Gustav Olsson

Aiheeseen liittyvät linkit