2021-04-23 06:00Lehdistötiedote

LATAA. RIPUSTA. KUUNTELE. MILWAUKEE® ESITTELEE M12™ DAB+ -RADION!

Tämä uusi työmaille tarkoitettu ääniratkaisu on kokoonsa nähden erittäin monipuolinen. Ripustettavan laitteen avulla käyttäjät voivat ladata laitteita ja kuunnella musiikkia täyden äänialueen kaiuttimen ja diskanttikaiuttimen kautta. MONIPUOLISUUTTA PARANTAA USEAT ERI RIPUSTUSVAIHTOEHDOT.

 

M12-järjestelmän ensimmäinen lataustoiminnolla varustettu ratkaisu, M12 DAB+ -työmaaradio/laturi, on varustettu 12V tasavirtaportilla kaikkien M12-akkujen nopeaa ja kätevää lataamista varten. Lisäksi 2.1 USB-liitännän ansiosta sen avulla voi ladata nopeasti muita elektronisia laitteita, kuten matkapuhelimia ja tabletteja.

 

Sulavalinjainen muotoilu mahdollistaa useat integroidut ripustusvaihtoehdot, joiden avulla radio kulkee helposti mukana minne tahansa ja käyttäjät voivat ripustaa sen mihin tahansa. Radiossa on muun muassa keskitetty ripustusreikä ja ontto kahva, jonka avulla se voidaan ripustaa moniin työmailla esiintyviin materiaaleihin.

 

Täyden äänialan kaiuttimen ja diskanttikaiuttimen ansiosta keskitasoiset ja korkeat äänet kuuluvat selkeästi. Käyttäjät voivat suoratoistaa korkealaatuista musiikkia langattomasti Bluetooth®-yhteydellä jopa 30 metrin etäisyydeltä. Lisäksi M12 REDLITHIUM 2,0 Ah -akun kanssa radio voi toimia yhtäjaksoisesti yli 10 tuntia.

 

Erinomaisen kestävässä uudessa MILWAUKEE®-radiossa on iskuja vaimentava ulkokuori, joka suojaa sisäisiä komponentteja ja jonka ansiosta radio kestää koviakin olosuhteita, kuten putoamista ja iskuja.

 

Uusi M12 DAB+ -työmaaradio/laturi on osa M12-tuotevalikoimaa, johon kuuluu tällä hetkellä yli 90 samaa akkujärjestelmää käyttävää sähkötyökalua.

 

 

Tekniset tiedot

 

M12 DAB+ -työmaaradio/laturi (M12 RCDAB+-0)

  • Viritinalue AM: 522–1620 kHz
  • Viritinalue FM: 87,5–108 MHz
  • Viritinalue DAB+: 174–240 MHz
  • Esimääritettävät radiopaikat: 10
  • USB-latausportti: 2,1 A
  • Paino akun kanssa: 1,9 kg
  • Suojaus: IP54 (vesi ja roskat)
  • Bluetooth® 4.2 -yhteensopiva
  • Akkulaturi, joka ei aiheuta häiriöitä

 

Lisätietoja M12 DAB+ -radiosta/laturista saat videosta. Lähimmän myymäläsi löydät osoitteesta www.milwaukeetool.fi


Aiheet: M12™

Tietoa meistä Milwaukee Tool

Jatkuvaa innovaatiota yli 95 vuoden ajan. Milwaukee Tool on ammattikäyttöön tarkoitettujen raskaan käytön sähkötyökalujen, tarvikkeiden ja käsityökalujen johtava valmistaja maailmanlaajuisesti. Siitä lähtien, kun yritys perustettiin vuonna 1924, Milwaukee Tool on johtanut alaa tuotteiden kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen. Milwaukee Tool on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä tarvikkeista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tool on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä.

Yhteystiedot

Viivi Pehto
Marketing Coordinator
Viivi Pehto
Alexander Flemming
Product Manager Nordic
Alexander Flemming

Aiheeseen liittyvät linkit