2021-03-03 09:30Lehdistötiedote

KEVYT, MONIPUOLINEN JA KANNETTAVA JATKOJOUSIKONE!

Tämä jatkojousikone on luokkansa kevein ja pienikokoisin, joten sen siirtÄMINEN on helppoa ja se mahtuu ahtaisiin paikkoihin. Hihnan ansiosta sitä voi kantaa HELPOSTI OLALLA.

 

Uudessa kompaktissa M18 FUEL™ -jatkojousikoneessa yhdistyy kolme ainutlaatuista MILWAUKEE®-innovaatiota: hiiliharjaton POWERSTATE™-moottori, REDLINK PLUS™ -elektroniikka ja REDLITHIUM™-akku.

 

Hiiliharjattoman POWERSTATE™-moottorin teho riittää vaikeiden tukosten poistamiseen. Riippumatta siitä, onko tukos vain 4,5 metrin tai jopa 46 metrin päässä, tässä työkalussa on riittävästi tehoa putken avaamiseen. Kone on markkinoiden suosituimpia johdollisia vaihtoehtoja tehokkaampi. Se toimii tasaisen tehokkaasti eikä hidastele tukoksiin osuessaan. Lisäksi uusi kompakti M18 FUEL™ -jatkojousikone pystyy puhdistamaan jopa 160 mm putkia.

 

REDLINK PLUS™ -elektroniikka mahdollistaa täyden yhteyden työkalun ja akun välillä ja varmistaa siten maksimaalisen suorituskyvyn kuormitettuna.

 

Kun nämä moottori- ja älytekniikat yhdistetään M18™ REDLITHIUM™ HIGH OUTPUT™ 12,0 Ah -akkuun, saadaan laite, joka selviytyy koko päivän töistä yhdellä latauksella. Johdottomuus puolestaan poistaa pistorasioiden ja jatkojohtojen tarpeen sekä vähentää kompastumisen ja sähköiskujen riskiä.

 

Uusi laite hyödyntää ONE-KEY™-tekniikkaa, minkä ansiosta sitä voi seurata, hallita ja suojata etänä.

 

Uusi kompakti M18 FUEL™ -jatkojousikone on osa M18-järjestelmää, johon kuuluu tällä hetkellä yli 190 samaa akkua käyttävää työkalua.

 

 

Tekniset tiedot
 

Kompakti M18 FUEL jatkojousikone (M18 FCSSM-121)

  • Kuormittamaton nopeus: 650 kierr./min.
  • Tyhjennyskapasiteetti: 32–160 mm
  • Kierrepituus: 46 m
  • Paino akun kanssa: 14,0 kg

Mukana toimitetaan yksi M18™ REDLITHIUM™ HIGH OUTPUT™ 12,0 Ah -akku, M18™- ja M12™-pikalaturi, suuri ohjausletku sekä olkahihna.

Saatavana myös ilman akkuja.

 

Lisätietoja kompaktista M18 FUEL -jatkojousikoneesta saat videosta. Lähimmän myymälän löydät osoitteesta www.milwaukeetool.fi


Aiheet: M18™

Tietoa meistä Milwaukee Tool

Jatkuvaa innovaatiota yli 95 vuoden ajan. Milwaukee Tool on ammattikäyttöön tarkoitettujen raskaan käytön sähkötyökalujen, tarvikkeiden ja käsityökalujen johtava valmistaja maailmanlaajuisesti. Siitä lähtien, kun yritys perustettiin vuonna 1924, Milwaukee Tool on johtanut alaa tuotteiden kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen. Milwaukee Tool on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä tarvikkeista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tool on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä.

Yhteystiedot

Viivi Pehto
Marketing Coordinator
Viivi Pehto
Gustav Olsson
Trade Product Manager Milwaukee
Gustav Olsson

Aiheeseen liittyvät linkit