2020-11-10 08:01Lehdistötiedote

KAKSI UUTTA KOMPAKTIA LADATTAVAA MILWAUKEE®-TASKULAMPPUA

Yritys tuo markkinoille kaksi uutta ladattavaa suuren valotehon valaisinta, USB-ladattavan 1100 Lumenin taskulampun ja USB-ladattavan kompaktin 800 Lumenin taskulampun. Molemmissa käytetään Milwaukee® REDLITHIUM USB 2,0 Ah -akkua.

 

REDLITHIUM™ USB 1100L -taskulamppu

Ladattavan 1100 lumenin REDLITHIUM™ USB -taskulampun LED-tekniikan ja TRUEVIEW-valotehon ansiosta lamppu voi valaista jopa 175 metrin etäisyydellä olevia kohteita. Valonsäteen kokoa ja voimakkuutta voi hallita täydellisesti Precision Twist -tarkennuksella, jolla voi siirtyä kohdevalotilasta valonheitintilaan sekä etsiä, jäljittää tai tarkastaa asioita tavallista tehokkaammin. Yhden napsautuksen käyttöön optimoidussa taskulampussa on monitoiminen virtapainike, joka sisältää virtamittarin, tilan valinnan ja viimeisimmän tilan muistin. Taskulampun tehotilat ovat himmeä, keskitaso ja korkea, ja sen toiminta-aika on jopa 13 tuntia. Taskulamppu on rakennettu kestämään rankkoja olosuhteita työmaalla. Se kestää pudotuksia jopa 4 metrin korkeudelta, ja se on pölyn- ja vedenkestävä IP67-luokituksen mukaisesti.

 

Ladattava kompakti REDLITHIUM™ USB 800L -taskulamppu

Ladattava 800 lumenin REDLITHIUM™ USB -taskulamppu on tehokas ja kompakti. Sen 800 lumenin TRUEVIEW-valoteho riittää jopa 150 metrin päässä olevien kohteiden valaisemiseen. Tarkalla valokeilalla varustettu kompakti taskulamppu yhdistää kohdevalon tarkkuuden ja voimakkuuden valonheittimen laajaan valaisualueeseen. Kompakti valaisin on helppo ottaa mukaan mille tahansa työmaalle. Taskulampun toimintatilat ovat himmeä ja korkea, ja se kestää käytössä yhdellä latauksella jopa 11,5 tuntia. Taskulampun suojausluokka on IP67, ja se kestää jopa 4 metrin pudotuksen.

 

Nämä uudet taskulamput kuuluvat nopeasti kasvavaan MILWAUKEE®-henkilökohtaisten valaisinten valikoimaan.

 

Tekniset tiedot:

 

 

REDLITHIUM™ USB 1100L -taskulamppu (L4 TMLED-201)

 

Valoteho:

  • Tilat: himmeä, keskitaso, korkea
  • Valovirta (lumenia): Himmeä: 100, Keskitaso: 600, Korkea: 1100
  • Käyttöaika: Himmeä: 13 tuntia, Keskitaso: 4,5 tuntia, Korkea: 1,75 tuntia
  • Suojaus: IP67
  • Paino akun kanssa: 0,2 kg

 

Mukana toimitetaan 2,0 Ah:n REDLITHIUM™ USB -akku ja irrotettava liitin.

 

 

Ladattava kompakti REDLITHIUM™ USB 800L -taskulamppu (L4 FMLED-201)

 

Valoteho:

  • Tilat: himmeä, korkea
  • Valovirta (lumenia): Himmeä: 100, Korkea: 800
  • Käyttöaika: Himmeä: 11,5 tuntia, Korkea: 2,5 tuntia
  • Suojaus: IP67
  • Paino akun kanssa: 0,2 kg

 

Mukana toimitetaan 2,0 Ah:n REDLITHIUM™ USB -akku ja irrotettava liitin.

 

Lisätietoja henkilökohtaisista valaisimista saat videosta. Lähimmän myymälän löydät osoitteesta www.milwaukeetool.fiTietoa meistä Milwaukee Tool

Jatkuvaa innovaatiota yli 95 vuoden ajan. Milwaukee Tool on ammattikäyttöön tarkoitettujen raskaan käytön sähkötyökalujen, tarvikkeiden ja käsityökalujen johtava valmistaja maailmanlaajuisesti. Siitä lähtien, kun yritys perustettiin vuonna 1924, Milwaukee Tool on johtanut alaa tuotteiden kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen. Milwaukee Tool on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä tarvikkeista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tool on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä.

Yhteystiedot

Viivi Pehto
Marketing Coordinator
Viivi Pehto
Henrik Nielsen
Trade Product Manager Milwaukee
Henrik Nielsen

Aiheeseen liittyvät linkit