2021-01-18 11:00Lehdistötiedote

HOIDA YLI 90 % KAIKISTA KIINNITYSTEHTÄVISTÄ UUSILLA TEHOKKAAMMILLA MILWAUKEE®-MUTTERINVÄÄNTIMILLÄ

Nämä uudet mutterinvääntimet tarjoavat jopa 881 Nm irrotusmomentin ja painavat vain 2,3 kg. Ne tUOTTAVAT luokkansa parhaan teho-painosuhteen, sopivuuden ahtaisiin tiloihin sekä nopeamman MUTTERIN irrotuksen.

 

"Vuonna 2017 esittelimme mutterinvääntimet, jotka täyttivät pienten kompaktien mutterinvääntimien ja erittäin tehokkaiden mutterinvääntimien välisen koko- ja tehoaukon. Toimitamme nyt näiden mutterinvääntimien seuraavan sukupolven, joiden pituus on pienentynyt merkittävästi ja vääntömomentti on kasvanut!", Milwaukee Toolin tuotepäällikkö Alexander Flemming sanoo.

 

"Useimmat käyttäjät yllättyvät siitä, miten uudet M18 FUEL -mutterinvääntimet hoitavat yli 90 % päivittäisistä työtehtävistä, mikä tekee niistä käyttäjien suosikkiratkaisun, jolloin heidän on turvauduttava suuriin mutterinvääntimiin vain silloin, kun se on ehdottoman välttämätöntä."

 

Uudet työkalut ovat jopa 1,3 kg kevyempiä kuin suuren vääntömomentin mutterinvääntimet ja ne on varustettu hiiliharjattomalla POWERSTATE‑moottorilla, joka tuottaa vääntömomentin ja nopeuden, jota tarvitaan monien samojen tehtävien suorittamiseen, kuten suurten muttereiden irrotukseen. Luokkansa pienimpinä työkaluina ne yltävät myös helposti muttereihin paikoissa, joihin isommat mutterinvääntimet eivät mahdu. REDLINK PLUS -elektroniikka takaa maksimaalisen suorituskyvyn ja suojaa työkaluja ylikuormitukselta ja ylikuumenemiselta. M18 REDLITHIUM -akku varmistaa, että nämä työkalut tarjoavat enemmän työaikaa yhden akun latauksella ja pidemmän työkalun käyttöiän.

 

4-tilainen DRIVE CONTROL tarjoaa paremman tarkkuuden esiasetetuilla RPM- ja IPM-tasoilla, jotka voidaan valita yhdellä työkalun painikkeella. Valitsemalla tilan 4, kun työkalu kiertää eteenpäin, automaattinen virrankatkaisutila kiristää mutteria enintään 47 Nm sormitiukoissa sovelluksissa ylikiristyksen estämiseksi. Kun työkalu kiertää taaksepäin, tilaa 4 käytetään mutterin irrotuksen ohjaukseen, joka tuottaa ensin täyden vääntömomentin ja vähentää sitten pyörimisnopeutta, kun mutteri on löysätty, ja estää näin sen putoamisen.

 

Näkyvyyden parantamiseksi ahtaissa ja heikosti valaistuissa työtiloissa nämä työkalut on varustettu kolmoisLEDeillä, jotka tuottavat kirkkaampaa valoa ja vähemmän varjoja.

 

Uudet M18 FUEL-mutterinvääntimet ovat täysin yhteensopivia koko M18-järjestelmän kanssa, jossa on nyt yli 190 samalla akkujärjestelmällä toimivaa sähkötyökalua.

 

Tekniset tiedot

 

M18 FUEL 1/2” -mutterinväännin kitkarenkaalla (M18 FMTIW2F12-502X)

 • Irrotusmomentti: 881 Nm
 • Kiinnitysmomentti: 745 Nm
 • Kuormittamaton nopeus: 0 – 2575 kierrosta minuutissa
 • Iskunopeus: 0 – 3100 iskua minuutissa
 • Työkalun pituus: 152 mm
 • Paino akun kanssa: 2,3 kg
 • 4-tilainen DRIVE CONTROL (sisältää automaattisen virrankatkaisutilan ja ruuvinirrotustilan)

 

Toimitukseen sisältyy 2 x M18 REDLITHIUM 5,0 Ah -akkua, M18-M12-pikalaturi ja kuljetuslaatikko.

* Saatavana myös ilman akkuja ja laturia.

 

M18 FUEL 1/2” -mutterinväännin lukitusnastalla (M18 FMTIW2P12-502X)

 • Irrotusmomentti: 881 Nm
 • Kiinnitysmomentti: 745 Nm
 • Kuormittamaton nopeus: 0 – 2575 kierrosta minuutissa
 • Iskunopeus: 0 – 3100 iskua minuutissa
 • Työkalun pituus: 152 mm
 • Paino akun kanssa: 2,3 kg
 • 4-tilainen DRIVE CONTROL (sisältää automaattisen virrankatkaisutilan ja ruuvinirrotustilan)

 

Toimitukseen sisältyy 2 x M18 REDLITHIUM 5,0 Ah -akkua, M18-M12-pikalaturi ja kuljetuslaatikko.

Saatavana myös ilman akkuja ja laturia.

 

Lisätietoa MILWAUKEE®-mutterinvääntimistä saat videosta. Lähimmän jälleenmyyjäsi löydät osoitteesta www.milwaukeetool.fi


Aiheet: M18™

Tietoa meistä Milwaukee Tool

Jatkuvaa innovaatiota yli 95 vuoden ajan. Milwaukee Tool on ammattikäyttöön tarkoitettujen raskaan käytön sähkötyökalujen, tarvikkeiden ja käsityökalujen johtava valmistaja maailmanlaajuisesti. Siitä lähtien, kun yritys perustettiin vuonna 1924, Milwaukee Tool on johtanut alaa tuotteiden kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen. Milwaukee Tool on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä tarvikkeista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tool on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä.

Yhteystiedot

Viivi Pehto
Marketing Coordinator
Viivi Pehto
Alexander Flemming
Product Manager Nordic
Alexander Flemming

Aiheeseen liittyvät linkit