2016-11-28 16:53Uutiset

UUSI MILWAUKEE® LIUKUVA 18V 254 MM KATKAISU- JA JIIRISAHA ON YHTÄ SUORITUSKYKYINEN KUIN JOHDOLLISET TYÖKALUT

null

Milwaukee® esittelee alan seuraavan suuren läpimurron – uuden M18 FUEL™ -katkaisu- ja -jiirisahan. Se käy M18 REDLITHIUM-ION™ -akulla ja on täysin yhteensopiva koko M18™-järjestelmän kanssa.

MILWAUKEE® ESITTELEE ALAN ENSIMMÄISEN KAKSOISKALLISTEISEN JA LIUKUVAN 254 MM 18 V KATKAISU- JA JIIRISAHAN. M18 FUEL™ -TEKNIIKAN SUORITUSKYKY ON MULLISTAVA JA UUDELLA M18™ REDLITHIUM-ION™ HIGH DEMAND™ 9,0 V -AKULLA ON PITKÄ KÄYTTÖAIKA. SIKSI SE ON YHTÄ SUORITUSKYKYINEN KUIN JOHDOLLISET TYÖKALUT, AKKUKÄYTTÖISTEN TYÖKALUJEN LIIKUTELTAVUUDESTA TINKIMÄTTÄ.

”Johdolliset katkaisu- ja jiirisahat hallitsevat nykypäivän markkinoita, sillä tarjolla ei ole ollut yhtään teholtaan ja kapasiteetiltaan vastaavaa laitetta”, Milwaukee Toolin Trade Product Manager Thomas Møller sanoo.

”Olemme yhdistäneet edistyksellisen moottorimme ja elektroniikkamme uuteen M18 REDLITHIUM-ION™ HIGH DEMAND™ 9,0 Ah -akkuun. Siten voimme hyödyntää FUEL™-tekniikkaamme täyden kapasiteetin katkaisu- ja jiirisahassa, joka toimii vain yhdellä akulla. Tämä on upea uutinen käyttäjille! Tuottavuuskaan ei kärsi, sillä työkalu on osa samaa M18™-sarjaa, jonka käyttäjämme tuntevat ja johon he luottavat. Tähän saakka mikään toinen akkukäyttöinen katkaisu- ja jiirisaha ei ole voinut tarjota näin hyvää tehon, kapasiteetin, suorituskyvyn ja käyttöajan yhdistelmää yhdessä ja samassa liikuteltavassa paketissa”, Thomas Møller sanoo.

Uusi M18 FMS254 -katkaisu- ja jiirisaha suoriutuu monenlaisista tehtävistä, kuten 146 mm pystysuuntaisten aitatolppien leikkaamisesta ja 91 mm x 281 mm vaakasuuntaisista porrasten ja pölkkyjen leikkaamisesta. Sahan yläpuolella olevasta helppokäyttöisestä kallistuskahvasta kallistuskulman voi säätää jopa 48° asteeseen vasemmalle ja oikealle. Kallistuspidikkeitä on yhteensä yhdeksän. Säädettävässä ruostumattomasta teräksestä valmistetussa pidikelevyssä on 11 pidikettä ja se sallii 50° jiirikulman vasemmalla ja 60° jiirikulman oikealla. Pidikkeen ohitus mahdollistaa sahan lukitsemisen paikoilleen muihinkin kulmiin.

M18 FUEL™ -katkaisu- ja -jiirisaha on luokkansa tehokkain: 4000 rpm nopeuden ansiosta leikkaaminen käy sulavasti. Siinä on hiiliharjaton Milwaukee® POWERSTATE™ -moottori, ja kun se on vielä varustettu Milwaukeen® mullistavalla M18 REDLITHIUM-ION™ HIGH DEMAND™ 9,0 Ah -akulla, sillä voi tehdä jopa 400 leikkausta yhdellä latauksella eikä akkua tarvitse vaihtaa päivän aikana. Työkalu tarjoaa monella akulla varustettujen katkaisu- ja jiirisahojen kapasiteettia vastaavaa tai jopa ylittävää kapasiteettia.

Saha painaa vain 20,0 kg. Integroitujen sivu- ja yläkahvojen avulla työkalun voi helposti viedä juuri sinne missä sitä tarvitaan. Koska työkalu on helppo kantaa työmaalle ja työmaalta pois, asennus ja siivous käy nopeammin ja tuottavuus paranee. Hankalia johtoja ei ole, joten käyttäjät voivat työskennellä missä tahansa.

Tekniset tiedot

M18 FUEL™ -jiiri- ja -katkaisusaha (M18 FMS254-0)

 • Terän halkaisija: 254 mm
 • Karan koko: 30 mm
 • Kuormittamaton nopeus: 4000 rpm
 • Kallistus: kaksisuuntainen
 • Liukutoiminto: kyllä
 • Paino: 20 kg
 • Jiirikulma vasemmalla: 50°
 • Jiirikulma oikealla: 60°
 • Kallistuskulma vasemmalle: 48°
 • Kallistuskulma oikealle: 48°
 • Suurin leikkauskapasiteetti 45° J/ 45° K: 205,23 x 51,3 mm
 • Suurin leikkauskapasiteetti 45° J/ 90° K: 205,23 x 91,2 mm
 • Suurin leikkauskapasiteetti 90° J/ 45° K: 289,3 x 51,3 mm
 • Suurin leikkauskapasiteetti 90° J/ 90° K: 289,3 x 91,2 mm
 • Sisältää sahanterän, teräavaimen, sivukahvat ja kiinnikkeen

  Lisätietoja uudesta M18 FUEL™ -jiiri- ja -katkaisusahasta sekä lähimmän jälleenmyyjän yhteystiedot saa osoitteessa www.milwaukeetool.fi

  MILWAUKEE®

  Ensimmäinen Milwaukee-työkalu valmistettiin yli 90 vuotta sitten Wisconsinissa Yhdysvalloissa. Siitä lähtien Milwaukee on pyrkinyt tarjoamaan ammattilaisille markkinoiden parhaita ja kestävimpiä työkaluja. Nykyään Milwaukeen nimi on laadukkuuden, kestävyyden ja luotettavuuden tae.

  Milwaukeella heavy duty on enemmän kuin iskulause. Se on lupaus tarjota ammattilaisille vain parasta. Milwaukeen insinöörit tähtäävät korkealle työkaluja kehittäessään: he suunnittelevat työkaluja, joilla työstä selviytyy paremmin, nopeammin, varmemmin ja luotettavammin kuin muilla vastaavilla laitteilla.


  Tietoa meistä Milwaukee Tool

  Techtronic Industries (TTI) on maailman johtava akkukäyttöisten sähkötyökalujen valmistaja. Yhtiö tarjoaa kattavia ratkaisuja pääosin rakennusteollisuuden ja metalliteollisuuden tarpeisiin. Tässä TTI keskittyy vahvasti laadukkaiden tuotemerkkien ja innovatiivisten tuotteiden kehittämiseen. Yhtiön laaja valikoima sisältää sähkötyökaluissa alan johtavat tuotemerkit Milwaukee, AEG ja Ryobi, sekä puutarhatyökaluissa tuotemerkin Homelite.

  Yhteystiedot

  Viivi Pehto
  Marketing Coordinator
  Viivi Pehto